Perşembe, Nisan 18, 2024

Türk Yapımı Kader Mühürleri’ni inceledik

Paylaş

silkroad gaminggentr

GameX 2016 fuarında %100 Türk yapımı bir oyun olmasıyla dikkatimizi çeken Kader Mühürleri‘nin incelemesini tamamladık. Oyunun başlangıcındaki o şahane videoyu seyredebilmek için tekrar ve tekrar karakter silip baştan açtığımı itiraf etmeliyim. Sanki bir film seyredermişcesine tat veren giriş videosu olağanüstü diyebilirim. Türk yapımı bir MMORPG olan Kader Mühürleri‘ne yakından bakalım.

Kader Mühürleri Nedir?

Henüz açık beta olan oyun, İstanbul Kıyamet Vakti‘nden tanıdığımız Sobe Stüdyoları tarafından geliştirilen %100 Türk yapımı bir MMORPG.

foto2

Tarihte Yolculuk Biletiniz Sobe’den

Hikayesi ile dikkat çeken oyun bizleri Anadolu ve Mezopotamya topraklarına, Eski Sümer’den Helenistik Dönem’e kadarki tarihi olayları anlatıyor. Zamanın mitolojisini bizlere yaşatan Kader Mühürleri, topraklarımızda geçmesi sebebiyle belki de ister istemez bir duygusal bağ kurmanıza sebep oluyor.

foto3
E-Spor İçin De İçerik Mevcut

Oyun MMORPG evet ancak bununla sınırlı değil. Bayrak Kaçırma, Tepeyi Ele Geçirme gibi modları bulunan oyunda arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirirken E-Spor tadına da varabilirsiniz.

foto4
Farklı Sınıflar İle Zevki Katlayın

Oyunda 5 sınıf mevcut ve her biri birbirinden oldukça farklı özelliklere sahip. Kısaca bahsedecek olursak; kılıç ustası, koruyucu, tasarımcı, avcı ve şaman. Bu sınıflardan birini seçip karakterinizi detaylı bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

foto5
Oyunun Türk yapımı olması sebebiyle duygusal yaklaştığımı kabul etmeliyim. Türklerin bu piyasada büyümesini ve çok daha başarılı işlere imza atmalarını canı gönülden isteyen biri olarak sizleri Kader Mühürleri‘ni oynamaya ve destek olmaya davet ediyorum. Kayıt olmak ve oyunu indirmek için tıklayınız.

500 Mücevher Çekilişini Kaçırma

Çekilişe katılmak için Youtube kanalımız‘a abone olmanız, aşağıdaki Kader Mühürleri İnceleme videomuzu beğenip, yorum kısmına ADINIZ SOYADINIZ ve MAIL ADRESİNİZi yazmanız gerekiyor. Katılım 09.12.2016 tarihinde sona erecek ve aynı gün açıklanarak kazananların mail adreslerine iletilecek. Toplam 10 adet kod dağıtılacağını belirtmekte fayda var, bol şans.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler