Çarşamba, Nisan 24, 2024

Karşınızda Gigabyte RX 580 Aorus Ekran Kartı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gigabyte tarafından geliştirilen yeni Radeon RX 580 Aorus XTR ekran kartı yayınlandı. Yeni ekran kartında 8 + 6 güç konektörleri göze çarparken, RGB aydınlatmalı yeni soğutucu şimdiden kullanıcıların iştahını kabartmış durumda. Dilerseniz şimdi gelin Gigabyte RX 580 Aorus XTR ekran kartına yakından göz atalım.

Gigabyte RX 580 Aorus XTR Neler Sunuyor ?

Öncelik olarak ekran kartının çok yakışıklı olduğunun altını çizmemde fayda var. Bir tek biz mi aşık oluyoruz tasarımlara bilmiyorum ama o sıfır kutuya dokunmak gerçekten paha biçilemiyor. Yeni RX 580 Aorus ekran kartı yukarıda da bahsetmiş olduğum gibi RGB aydınlatmaya sahip. GPU fabrika Overclock‘lu bir şekilde piyasaya sürüleceği gibi, henüz kartın stok saat hızları bilinmiyor.

gigabyte rx 580 aorus ekran karti 002

Büyük çift fanlı soğutma ile karşımıza çıkan kart, tam kapaklı bir arka plakaya sahip. Bu görüntülerden sonra DVI, HDMI ve DisplayPort çıkışlarının olduğunu da görebiliyoruz.

18 Nisan tarihinde piyasaya sürülmesi beklenen AMD RX 500 serisi ekran kartları giriş seviyesinden tutun, üst seviye kullanıcılara kadar hitap edecek pek çok versiyon ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Biz de yeni sistemlerimizde ekran kartının testlerini yakından gerçekleştireceğiz.

gigabyte rx 580 aorus ekran karti

gigabyte rx 580 aorus ekran karti 003

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler