Perşembe, Mart 28, 2024

Karşınızda Yenilenmiş LG Stylo 6 ve Kalemi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG, yeni yeniden bir çaba içerisine girdi. Telefon serilerini bir bir yenilemeye başlayan marka, LG Stylo 6 üzerinde çalışıyor.

Geçtiğimiz hafta markanın Velvet isimli bir telefonu gelmişti. Telefon fiyatıyla ağzımızı açık bıraktı. Yenilenme dedik ama bu özelliklere bu fiyat can alıcı oldu. Stylo 6 ile aynı hata yapılmayacak.

LG Stylo 6 akıllı kalemli, akıllı telefon

LG Stylo 6Velvet modeline göre yeni telefon daha düşük fiyatla gelecek. Düşük hatta çok daha düşük bir fiyat olması gerekiyor.

LG’nin yeniden satışlarını yükseltmesi için bu gerekli. Telefon için nasıl bu kadar emin konuşuyoruz çünkü render görüntüleri ve detaylar paylaşıldı.

Görüntüler tasarımı her ayrıntısına kadar yansıtıyor. Bir kere çentik alanımız olacağını söylemiş olalım. Tek kamera ile çentik alanı bize gülümsüyor olacak.

Akıllı kalem desteği olduğu ve kalem Note modellerinde olduğu gibi kasa üzerinde olduğu için, nispeten daha kalın bir kasa kullanılacak.

Daha kalın ama daha şık bir telefon. Ekranı ve kalem bölümünü geçin, arka kısma gelin. Yatay kamera yerleşimi Stylo serisine de geliyor. Yatay 3 kamera ve bu kameraların altında fiziksel parmak izi.

LG Stylo 6

Tasarım kesinlikle daha şık. Ama burada etkili olacak olan fiyat. LG Stylo 6, Velvet modelinden daha ucuz dedik ama ne kadar daha ucuz? Yine yüksek fiyat bu kez markayı ateşe atar.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler