Cuma, Nisan 19, 2024

Kingdom Hearts 4 Fragmanı, Star Wars Geçişine Bir İpucu Verdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçen hafta Square Enix, başlangıçta fark ettiğimizden daha fazlasını ortaya çıkarmış olabilecek bir teaser fragmanı ile tamamlanmış Kingdom Hearts 4‘ü resmen duyurdu. Fragmanın yayınlanmasının ardından, kartal gözlü hayranlar paskalya yumurtaları arıyorlar ve şimdiye kadar bir Star Wars cameo ortaya çıkmış gibi görünüyor.

Kingdom Hearts 4 oyununda Sora, bir dizi Disney temalı dünyayı ziyaret eder. Tipik olarak, bu geleneksel Disney ve Pixar karakterleriyle sınırlıydı, ancak Kingdom Hearts 4‘ün daha da gelişebileceği görülüyor. Fragmanda, yerde yürüyen bir AT-ST’nin neye benzediğini gösteren ve sonunda Kingdom Hearts serisine dahil edilmiş bir Star Wars dünyasını görebileceğimizi gösteren küçük bir klip var. Klip, aşağıdaki fragmanda 0:36’da geçiyor:

Disney, bu noktada on yıldır Star Wars IP’sine sahip, ancak Kingdom Hearts 3’te herhangi bir cameo almadık. Kingdom Hearts 4 ile Square Enix, Sora’nın eski bir sürümüyle işleri daha olgun bir yöne götürüyor gibi görünüyor.

Belki de bu yeni yön, Star Wars karakterlerini içeren yeni seviyeler gibi tamamen yeni temalar içerecektir. Star Wars bölgesine girersek, bu aynı zamanda Marvel için de kapıları aralayabilir.

Kingdom Hearts’ın bir sonraki oyunda gelişip Star Wars ve Marvel temalı seviyeleri içermesi gerektiğini düşünüyor musunuz ?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler