Salı, Nisan 23, 2024

Lenovo Yoga Tab 13 Tanıtıldı: Monitöre Dönüşen Tablet!

Paylaş

silkroad gaminggentr

USB bağlantı yoluyla cihazlara bağlanan harici monitörler, özellikle evden çalışma döneminde giderek daha popüler hale geliyor ve bugün Lenovo, Android tablet ve harici monitör olarak çift görev yapabilen yeni bir ürün olan Lenovo Yoga Tab 13’ü tanıttı.

USB monitörlerin aksine Lenovo Yoga Tab 13 bir mini HDMI girişini destekliyor, bu da sadece dizüstü bilgisayarınızla değil, Nintendo Switch gibi cihazlarla da çalışacağı anlamına geliyor.

Tableti destekleyebilen, aynı zamanda cihazı duvarınıza asmak için de kullanılan paslanmaz çelik bir kickstand’a sahiptir.

Lenovo Yoga Tab 13, paslanmaz çelikten yapılma bir kickstand kılıf ile birlikte geliyor ve cihazı bir monitör olarak kullanmak istediğinizde duvara asmanıza olanak sağlıyor. Tablet, 400 nit parlaklığa sahip 1080P ekranla birlikte geliyor, Lenovo’nun Precision Pen 2 kalemini destekliyor ve 8MP kameraya sahip, arka plan gürültüsü azaltan gürültü engelleyici teknolojiye de sahip, 12 saatlik pil ömrü sunuyor ve fiyat etiketi ise 679 Dolar

Lenovo Yoga Tab 3 bu yaz itibariyle çevrim içi satışlara başlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler