Perşembe, Nisan 25, 2024

Lenovo ZUK Edge ile Xiaomi Mi Mix’e rakip oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli teknoloji üreticisi olan Lenovo yeni akıllı telefonu ZUK Edge ile dikkatleri üzerine çekti. Neredeyse çerçevesiz ekran ile birlikte gelen Lenovo ZUK Edge, 5.5 inç ekran genişliği ile mükemmel bir tasarım sunuyor. Aynı zamanda teknik özellikleri ile de Xiaomi Mi Mix’e rakip geliyor.

Cihazda 4 veya 6 GB RAM‘li versiyonlar yer aldığı gibi, dört çekirdekli 2.35 GHz’lik Snapdragon 821 işlemci bulunuyor. Aynı zamanda Android’in son sürümü olan Nougat 7.0 ile gelen Lenovo ZUK Edge, Adreno 530 grafik işlemcisi ve 3100 mAh bataryası ile ön plana çıkıyor.

lenovo zuk edge 003
Şuanda bu cihazın Çin’de satış fiyatı 2300 Yuan olarak belirlenmiş. Yurt dışında ise 330 dolara temin edilebilecek. 64 GB dahili depolama alanına sahip olan Lenovo ZUK Edge, parmak izi sensörü ve f/2.2 diyaframa sahip 13 megapiksellik kamerası ile de kullanıcılarını heyecanlandırıyor. Açıkçası bu fiyata bu teknik özelliklerin gerçekten çok iyi olduğunu söylememde fayda var. Önümüzdeki aylar içerisinde satışa çıkacak olan telefonun tasarımı da çok şık.
lenovo zuk edge
Dikkat ederseniz akıllı telefon firmaları artık yeni arayışlar içerisine girmiş durumda. İlk Xiaomi Mi Mix ile başlayan çerçevesiz ekran serüveni şimdi de Lenovo Zuk Edge ile şekilleniyor. Zira Xiaomi’nin ne kadar çok sattığını geçtiğimiz haftalarda konuşmuştuk. Firmalar da sektörde bulunan bu açığı kapatmak için kolları sıvamış durumda.

Teknik detaylar

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler