Salı, Ekim 22, 2024

Lenovo’dan 8 Hoparlörlü Tablet: Lenovo Tab Plus

Lenovo, tablet dünyasına yenilikçi bir dokunuş getiren yeni tablet modelini resmen tanıttı. Lenovo Tab Plus adındaki bu tablet, tabletten ziyade ekranlı bir bluetooth hoparlör. Tam 26W‘lık ses performansı sunan Tab Plus, dört adet tweeter ve her iki yana ayrılmış dört adet woofer ile donatılmış vaziyette.

Bünyesinde MediaTek Helio G99 işlemci, 8 GB RAM ve 128 GB veya 256 GB depolama alanı barındıran Tab Plus, üretkenlikten çok medya tüketimi için tasarlanmış. Lenovo bu tabletin öncelikli olarak bir medya tüketim cihazı olduğunu da özellikle belirtiyor. Unutmadan Android 14 işletim sistemi ile kutudan çıkan tabletin, dört büyük Android güncellemesi alacağını da belirtmeden geçmeyelim.

lenovo tab plus 2 - PC Hocası

Lenovo Tab Plus’ın 11.5 inç boyutundaki 90Hz‘lik 2K LCD ekranı fiyatı segmentinde oldukça iddialı. İşbu tabletteki 8.600 mAh kapasiteli batarya, 12 saate kadar kullanım süresi de vaat ediyor. 45W’lık hızlı şarj desteği sayesinde batarya yüzde sıfırdan yüzde yüze 90 dakikada tam şarj olabiliyor.

BENZER:  Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 Satışa Sunuldu!

Tabletin arkasındaki açılıp kapanabilen ayak, tableti medya cihazı olarak kullanmayı kolaylaştırıyor. Bunlara ek olarak 3.5 milimetre kulaklık jakı da Tab Plus’da mevcut. Bu jak, Dolby Atmos ayarıyla 24-bit 96kHz yüksek çözünürlüklü sesi destekliyor.

Bu kadar çok hoparlör önemli bir dezavantajı da beraberinde getiriyor. Sizin de görebileceğiniz üzere, Tab Plus’ın arkasında oldukça belirgin bir çıkıntı mevcut. Bu çıkıntı, 7.77mm kalınlığındaki tableti 13.58mm kalınlığa çıkarıyor. Kıyaslamak gerekirse, Apple’ın yeni 13 inç iPad Pro‘su kamera çıkıntısı hariç sadece 5.1mm kalınlığında.

Son olarak hangi ülkelerde satışa sunulacağı henüz belirsiz olan Tab Plus’ın başlangıç fiyatı da 299 dolar olarak belirlendi.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler