Cumartesi, Nisan 20, 2024

Lenovo’dan Laptop Şarj Edebilen Powerbank!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli bilgisayar ve akıllı telefon üreticisi Lenovo, Lenovo Go ismini verdiği yeni bir alt markayla aksesuar pazarına giriş yapıyor. İlk ürünlerinden biri de mobilite dünyası için oldukça gerekli ve dizüstü bilgisayarınızın ömrünü uzatacak kadar güçlü bir USB-C pil bankası tanıttı.

Lenovo Go USB-C Dizüstü Bilgisayar Güç Bankası yalnızca 20.000 mAh batarya kapasitesi sunuyor, ancak 65W gücünde çıkış yapabiliyor, yani çoğu dizüstü bilgisayarı şarj edebilir. Aynı anda 3 cihaza kadar güç sağlayabiliyor ve Lenovo, dizüstü bilgisayarınızı en az bir kez tam olarak şarj etmek için yeterli gücü taşıyabileceğini söylüyor. 390 gr ağırlığa sahip olan bu pil bankası dizüstü bilgisayar çantanızda fazla yer taşımayacaktır.

Lenovo Go USB C Laptop Power Bank 2
Lenovo'dan Laptop Şarj Edebilen Powerbank! 2

Lenovo’nun küresel SMB, Visuals ve Aksesuarlar, Akıllı Cihazlar Grubundan açıklama

“Araştırmalar, ankete katılan küçük işletme çalışanlarının yüzde 20’sinin uzaktan başarılı bir şekilde çalışmak için teknoloji araçlarından yoksun olduğunu gösteriyor. Daha fazla kavrayıştan doğru teknolojiye sahip olmanın, özellikle günümüzün uzak ve hibrit çalışma ortamında, bilgi çalışanlarının üretkenliğini ve veri güvenliği ve gizliliğiyle işbirliğini geliştirmek için kritik olduğunu biliyoruz, Bu kullanıcı iç görüleri, yeni Lenovo Go aksesuar serisine yönelik vizyonumuza ilham kaynağı oldu – çalışan deneyimini, çalışanların her yerden iş dünyasında başarılı olmalarını sağlayan daha akıllı aksesuarlar aracılığıyla güçlendirmek olacak.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler