Cumartesi, Nisan 20, 2024

Resmileşen LG V20 Akıllı Telefon Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG V20‘nin bugün San Francisco’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılması beklenirken, tüm teknik özellikleri resmi olarak belli oldu. Daha önceden sızdırılan teknik özellikler ile hemen hemen örtüştüşen LG V20 kullanıcılara Android 7.0 Nougat ile birlikte gelecek.

Cihaz Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 işlemcisinden gücünü aldığı gibi, 4 GB RAM ve 32/64 GB depolama alanı ile birlikte piyasada satışa çıkartılacak. Açıkçası LG V20‘de en çok merak ettiğim detay ise batarya konusuydu. LG bu konuda çok üst düzey bir batarya kullanmasa da, Li-Ion 3200 mAh kullanmayı tercih etmiş.

Tanıtımdan sonra resmileşen LG V20 tüm teknik özellikleri şöyle;

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

14 YORUMLAR

  1. Yapılacakları söylüyorum telefonun Türkiye gelmesini bekleyin bu fiyata kimse almayacaktır. Her zaman LG fiyat düşüyor g4 g5 hep aynı agresif fiyatla giriş yapip hemen düşürüyor fiyatını 3-4 ay sonra fiyatı düşer en az 400 – 500 lira kârda olursunuz.

  2. sanal tuş oldugu sürece ve lg g3 e güncellme gelmediği sürece bida lg almıcam iosa geçicem yiyosa istedimizi yapmasın lg almayız mallarını.

  3. Lg v10 çok beğendiğim fakat donanımı yüzünden uzak durduğum bir cihazdı. Snap820 li cihazlar çıkmışken snap808 lü bir cihazın 2500 tl fiyat olması insanı ister istemez biraz geri itiyor. Lg nin yapacağı donanımı değiştirmek kasa aynı kalsada olur çünkü tasarım olarak gayet şık. Koy snap821 işlemci 6 gb ram 4000 mah batarya sür piyasaya 2000 2500 arası bir fiyata o zaman Lg kendini toparlar. Kesinliklede ilk alacağım telefon olur.

  4. Tam istediğim telefon olmuş özellik olarak ama bir de tasarımı güzel olmalı
    Full HD ekran
    ((batarya biraz düşük sanki 4000 mAh olsa çok iyi olurdu da es geçtim onu ))
    Snapdragon 820
    İyi bir kamera
    Bunlar süper özellikler.Ama tasarımı v10 gibi olacaksa yanından bile geçmem

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler