Cuma, Mart 29, 2024

LinkedIn, Çevrimiçi Toplantı Uygulaması Üzerinde Çalışıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

LinkedIn, kullanıcıların sanal toplantılar oluşturmasına olanak tanıyan bir özellik üzerinde çalışma sergiliyor. Tersine mühendislerden Alessandro Paluzzi tarafından keşfedilen, kullanıcıların bir toplantı ayarlamak için bir düğmeye basabilecekleri ve ardından diğer platformlardaki kullanıcılara davet gönderebilecekleri görülüyor.

Paluzzi’nin Twitter hesabından paylaştığı görsellere baktığımız zaman “Create virtual meeting” başlığı altında listelenen hepimizin alışkın olduğumuz Microsoft Teams, Zoom ve BlueJeans yazılımların aksine bir LinkedIn markasının gözüktüğünü fark ediyoruz. Bu aşamada, özelliğin platformlar arası olup olmadığı veya kullanıcıların listelenen hizmetlerden tek birini varsayılan olarak kullanıp kullanmayacağı net değildir. Özellik hakkında ortaya çıktıkça daha fazla bilgi yayınlamayı dört gözle bekliyoruz.

Bana kalırsa Microsoft’a ait şirket platforma görüntülü konuşabilme özelliği eklemek için hazırlıklarını tamamlamak üzere, ilerleyen zamanlarda konu hakkında daha fazla bilginin gün yüzüne çıkmasını bekliyorum.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler