Perşembe, Nisan 25, 2024

Logitech e-Spor’a Özel G Pro Oyuncu Serisi Mouse’sini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda milyonlarca oyuncuyu kendisine bağlayan eSpor için ilgi giderek artarken, Logitech yeni eSpor‘a özel G Pro oyuncu serisi mousesini duyurdu. Yüksek hassasiyet ihtiyacı duyan oyuncular için ideal olmaya hazırlanan Logitech G Pro hakkında detaylar haberimizde.

Logitech G Pro Neler Sunuyor ?

Öncelik olarak mouseyi elinize aldığınız zaman hafif gövdesi ve optik oyun algılayıcısı gözünüze çarpıyor. Mouse kullanıcının hedef kitlesine göre çok hızlı ve basit hareket edebiliyor. Bu da eSpor karşılaşmalarında hız ve hassasiyet kazandırdığı gibi, rakiplerinize daha kolay odaklanmanızı sağlıyor. Sırf eSpor oyuncuları için geliştirilmiş olan optik algılayıcısı PMW3366‘nın piksel hassasiyeti geliştirilmiş. Ayrıca kişiselleştirilebilen renkleri ile de favori renklerinizi G Pro serisinde kullanabilmeniz mümkün.

Logitech-G-Pro-Oyuncu-Mouse
Programlamadan Olmaz

Oyuncu mousesini buralara kadar getiren performans ve duyarlılık olabilir. Ancak programlanabilir tuşlar olmadan da oyuncu mousesi demek doğru olmayabilir. Logitech G Pro serisinde toplamda altı adet programlanabilir tuş bulunuyor. Toplamda 20 milyon tıklama garantisi veren Logitech, bu mousesine çok güvendiği gibi, yapılan testlerde 250 kilometre boyunca sorunsuz çalışabileceği vurgulanıyor. Yani mouseyi kullanırken masanızdan 250 kilometre yol yaptığınızı düşünün.

Tuş tarafında ise metal yaylı bir sistem bizleri bekliyor. Ayrıca dahili hafızası sayesinde şimdiye kadar üretilmiş olan en gelişmiş oyuncu sensörüne sahip bir mouse diyebiliriz. Özellikle eSpor ile yakından ilgilenen oyuncular için ideal diyebilirim. Tasarım bizlere G100 modelini andırsa da, Logitech Oyun Birimi Genel Müdürü Ujesh Desai tarafından yapılan açıklamada “G100 ve G303 modellerinin teknik özelliklerini Logitech G Pro serisinde bir araya getirdik.” dedi.

G-Pro-Gaming-Mouse-Logitech

Satış Fiyatı Ne Olacak ?

Logitech G Pro oyuncu mousesi serisinde metal yaylardan sizlere az önce bahsetmiştik. Bunun yanı sıra oyun esnasında doğru ve ışık hızında tepki vermesi işlerimizi kolaylaştırdığı gibi, minimum 200 DPI ve maksimum 12.00 DPI arasında bir nokta sayısı bulunuyor. Yine az önce yukarıda sizlere 20 milyon tıklama ömrünün olduğunu belirtmiştik. Bu tıklama sayısı 2 sene boyunca, günde 10 saat oyun oynamaya eş değer durumda. Varın bu konuda hesaplamasını siz yapın.

 


Logitech G Pro
oyuncu mouse Eylül ayında ilk olarak Avrupa’da, ardından tüm dünya genelinde satışa çıkacak. Mouse’nin yurtdışı satış fiyatı ise 69.99 $ olacak. Türkiye satış fiyatının minimum 350 TL ve civarlarında olmasını bekliyoruz.

logitech-g-pro-mouse
Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler