Cuma, Nisan 26, 2024

Macera Oyunu Project Buramato Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici Ozysoft, geleneksel Bornean halk hikayelerine dayanan 3D aksiyon macera platform oyunu Project Buramato‘yu duyurdu.

Oyun, 2022’nin sonlarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapması planlanıyor.

projectburumaato

Project Buramato, tematik etkilerini ve sanat stilini Bornean Folktales’den alıyor ve aşağıda ulaşabileceğiniz duyuru fragmanına bakılırsa, burada da bol miktarda Genshin Impact ve Xenoblade izleri var.

Geliştiriciye göre, bu 3D aksiyon nişancı/platform oyunu, minimalist hikaye anlatımı ve atmosfere odaklanan üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan hızlı tempolu bir oyun. Bu yıl içinde piyasaya sürülecek bir prototip alfa demosu ile Project Buramato, fragmanına göre kesinlikle umut verici görünüyor. Land of the Old Lords’un yarı açık dünya ortamlarını keşfetmek ve deneyimlemek için sabırsızlıkla beklediğimi söyleyebilirim.

Oyun hakkında ne yazık ki kısıtlı bilgilere sahibiz. İlerideki günlerde eminim oyun hakkında daha fazla detaylara sahip olacağız. Takipte kalmayı unutmayın PCH Ailesi 🙂

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler