Perşembe, Mayıs 9, 2024

Mac’inde Boş Alan Sorunu Yaşayanlar Buraya: AVG Cleaner ile Tanışın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın en sevdiğimiz ürünlerinden iMac, Mac ve MacBook ürünleri her ne kadar yazılım ve üretkenlik konusunda bize harika bir çalışma alanı sunuyor olsa da; dahili depolama alanını yükseltemediğimiz için çok fazla boş alan sorunu yaşayabiliyoruz. Bu sıkıntı daha çok 256GB gibi düşük depolama alanına sahip kullanıcılarının çektiği sorun olsa da 512GB gibi yüksek depolama alanına sahip kullanıcılarda zaman zaman bu sorunları yaşayabiliyor.

Mac’te boş alan açmak için her ne kadar temizlik yapsakta manuel olarak yaptığımız işlemler yetersiz kalabiliyor çünkü gereksiz dosyalar mutlaka cihazımızda barınmaya devam ediyor. Bu konuda ise yardımımıza AVG Cleaner for Mac yetişiyor.

avg cleaner mac
Mac'inde Boş Alan Sorunu Yaşayanlar Buraya: AVG Cleaner ile Tanışın! 2

AVG Cleaner for Mac; cihazımızdaki gereksiz dosyaları tarayıp silerken aynı zamanda birbirini tekrar eden (kopya) dosyaları ve klasörleri bularak cihazımızı temizlememize yardımcı oluyor. Gereksiz dosyaların yanı sıra önbellekte kalan gereksiz bilgileri ve kayıtları da temizleyerek cihazımızı optimize etmemizi sağlıyor.

Bu yazılım sayesinde cihazınızda haftalık temizlik yaparak boş alan sorunundan kurtulabilir ve daha temiz bir kullanım sağlayabilirsiniz. AVG Cleaner for Mac, Apple App Store’da resmi olarak yer alıyor eğer indirmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler