Cuma, Mart 29, 2024

Madencilik Özel Serisi MSI RTX 3060 Ti Miner Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ekran kartlarında özelleştirilmiş serilere alışkınız ama MSI RTX 3060 Ti Miner modeli, özelleştirilmiş olan seriler içerisinde de bir farklılık sunacak.

ECC belgeleri üzerinde ortaya çıkan yeni ekran kartı, tamamen madencilik için özelleştirilmiş olan serilerden biri olacak. Oyun ya da iş kullanımı odaklı olmayacak olan yeni ekran kartlarının odak noktası kripto para madenciliği olacak.

MSI RTX 3060 Ti Miner iki farklı model olarak gelecek!

ECC belgelerine göre yeni ekran kartları iki farklı versiyon olarak çıkış yapacak. Bunlardan birisi standart model olurken birisi hız aşırtmalı model olacak. Yeni ekran kartlarının özellikleri kısmında ise bazı özelleştirmeler sunulduğunu göreceğiz.

Tamamen madencilik sistemine odaklanılacağı için RGB ışıklandırmadan yoksun olacak olan yeni ekran kartları, daha çok işlem gücü için özelleştirilmiş seriler olacak.

MSI RTX 3060 Ti Miner

Sızıntılara göre bu kartlarda garanti durumu da sınırlı olacak. Muhtemelen kullanım ömrü de daha kısa olacak. Oyun özelleştirilmiş serilerle karşılaştırıldığı zaman MSI RTX 3060 Ti Miner ekran kartlarının fiyatlarının da çok daha yüksek olacağı söyleniyor. Şu an sadece ECC sertifikası alınan ve bu sertifikalar üzerinden ortaya çıkan yeni modellerin, ne zaman satışa sunulacağı gibi bilgiler yok.

Ayrıca özelleştirilmiş modellerin özellikle OC serilerinde nasıl bir hız aşırtma sunulacağı kısmında da çok bilgi yok. Daha önce madencilik için özel seriler gördük ama muhtemelen bu modeller biraz daha farklı ve dikkat çekici olacak. Özellikler ne zaman netleşecek bekleyip göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler