Cuma, Nisan 19, 2024

Mafia 3 PC GTX 970’de 30 FPS Alarak Çakılı Kalıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mafia 3 için yavaş yavaş gündem oluşmaya başladı değerli dostlar. Yurt dışında popüler içerikleri ile tanınan PCGamer tarafından yapılan açıklamaya göre Mafia 3 PC‘de 30 FPS alarak çakılı kaldığı belirtildi. Üstelik kullanılan sistemi görünce kendi fişinizi kendiniz çekebilirsiniz.

Mafia 3 Neden 30 FPS’te Çakılı Kalıyor ?

Oyunu yıllardır tanıyoruz. Kimimiz oynadı, kimisi izledi, kimisi de defalarca bitirdi. Ancak şimdiye kadar sistem kaldırmaması veya çakılı kalması gibi sorunlar ile karşılaşmamıştık. Fakat son gelen güncellemeler ve yayınlanan içeriklere bakıldığında tıpkı bir “bozuk oyun” edası ile dönüşler almak hiç hoş olmadı.

PC Gamer’ın Mafia 3’ü PC’de test etmiş olduğu sistem şu şekilde;

❱ Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX970

❱ İşlemci: i5-6600k

❱ RAM: 16 GB

❱ HDD: 2 TB

❱ SSD: 256 GB

mafia-3-pc-fps-sorunu
Şimdi yukarıdaki sisteme baktığımızda GTA 5‘i rahat kaldıracak bir sistemden bahsediyoruz. Ancak Mafia 3 PC‘de böyle bir FPS sorununun ortaya çıkması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Üstelik oyunun ayarlarında V-Sync gibi FPS’yi etkileyen içerikler kapatıldığında bile çözüm olmamış.

Şuanda elim ayağım titrediği gibi, Mafia 3 gelişticisi olan Hangar 13 ve 2K Czech firmalarına sesleniyorum: “Umarım bu sorunu oyun çıkmadan bir an önce düzeltirsiniz. Yoksa bu oyun sektörü bir vakayı daha kaldırmayacak haberiniz olsun.”

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

  1. merhabalar benim sistemim gtx 1650 ti 17 10750h 500gb ssd 16 gb dd4 ram var fakat mafia 3 te 1 fps alıyorum hangi grafik hangi çözünürlük olursa olsun ben her türlü 1 fps alıyorum onun dışında oyunu bana grafik kartı ile oynatıyor değiştiriyorum ekran kartı diye fakat yinede 1 fps alıyorum çok moralim bozuldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler