Cumartesi, Nisan 20, 2024

Mafia 3 Steam’de Bu Hafta Ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mafia 3 Steam’de bu hafta boyunca kullanıcılarına ücretsiz sundu. Yapımcısı Hangar 13 olan, Mafia 3 ilk 7 Ekim 2016 tarihinde piyasaya sunuldu.

Biliyorum Mafia 3 biraz eski bir oyun ancak denemekten zarar gelmez. Belirtmek isterim ki sadece bu hafta boyunca ücretsiz.

973429

mafia 3 2

Mafya 3, Hangar 13 tarafından geliştirilip, 2K Games tarafından Windows (PC), macOS, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için yayınlanan macera ve aksiyon türünde bir oyundur.

Satın almak isterseniz de %75 indirim ile 7 Mayıs 2020 tarihine kadar satın alabilirsiniz, fiyatı 119,00 TL‘den 29,75 TL‘ye düştü.

Oyun hakkında

Yıl 1968 ve Lincoln Clay, Vietnam’da geçirdiği savaş dolu yılların ardından şu gerçeğin farkında: Aile, doğumunda seninle olanlar değil, onlar için ölümü göze aldıklarındır. Artık New Bordeaux’taki evine dönen Lincoln, sabıkalı geçmişinden kaçmaya karar veriyor. Fakat İtalyan Mafyası yeni ailesini, yani zenci mafyasını arkadan bıçaklayıp ortadan kaldırınca Lincoln da eskisinin külleri üzerine yeni bir aile kurarak bu işin arkasındakilere karşı askeri düzeyde bir intikam mücadelesine giriyor. Bu uğurda şiddetli silahlı çatışmalar ve yakın dövüşlere girmesi, aracını çılgınca kullanması ve tehlikeli sokaklarda hayatta kalması gerekecek. Ama doğru ekibi kurarak, zor kararları alarak ve ellerini biraz kirleterek şehrin yeraltı dünyasında zirveye çıkmak mümkün.

Mafya 3 hakkında detaylı bilgi ve satın almak için buraya tıklayınız.

Trailer video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. bu corona da olmasa 6-7 yıllık oyunları bile ücretsiz sunmayacaklar. 4-5 sene öncesinin oyunu zaten sattığın kadar satmışın dağıt bedava yapın.illa virüs mü dünyayı sarması lazım.

  2. 5 para etmez bir oyun, mafia1 ve 2 ile alakası yok, ücretsiz olarak bile oynanmayacak kadar kötü, optimizasyonu da çöp, steam kütüphanenizi boşuna doldurmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler