Cumartesi, Nisan 20, 2024

Mafia 3’te Cassandra İle Tanışın

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mafia 3 hakkında tanıtım videoları gelmeye devam ederken, 2K Games bir yandan da oyuncuları Mafia 3‘e hazırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Anarşist Thomas Burke’dan sonra şimdi de Cassandra karakteri karşımıza çıkıyor.

Mafia 3’te Cassandra Karakteri Ne Ayak ?

Oyun içerisinde aslına bakarsanız “baş rol” diyebileceğimiz karakterler bir bir karşımıza çıkıyor. Şimdi de Cassandra hakkında Mafia 3 yeni bir video yayınladı. Yayınlanan videoya baktığımızda ana karakterimiz olan Lincoln Clay‘a yardımcı ve aile sağdığı olarak tanınan Cassandra tanıtılıyor. Aslında kendisinin masum göründüğüne bakmayın, oyun içerisindeki görebileceğiniz en acımasız karakterlerden birisi kendisi.

Ayrıca Cassandra Sal Marno’nun suç imparatorluğu yasasını ve kendisini ortadan kaldırmak için Lincoln Clay‘e yardımcı olan, ana karakterimizin üç yardımcısından birisi olarak nitelendiriliyor. Yine geçtiğimiz haftalarda sizlerle Mafia 3 için yayınlanan bir sloganı paylaşmıştık. O sloganda “Aile doğduğunuz kişiler değil, öldüğünüz kişilerdir.” sloganını Cassandra ile tamamlıyoruz.

Mafia 3‘ün resmi çıkış tarihi 7 Ekim 2016 olarak belirlendi. Platformlar olarak PC, PS4 ve Xbox One versiyonları ile piyasadaki yerini alacak. Yeni yayınlanan Cassandra‘nın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler