Cumartesi, Nisan 20, 2024

Mafia 3’ün Oyun İçi Oynanış Videosuna Göz Atın

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merakla beklediğimiz Mafia 3 için her geçen gün yeni bir video veya detay sızdırılıyor. Bu sefer izleyeceğimiz videoda Mafia 3‘ten oyun içi oynanış sahnelerini göreceğiz. Aksiyon dolu yeni seri 1968 yılına bizleri kitleyecek gibi.

Mafia 3 Almalı mı ?

Şimdi kanka bu sorunun cevabını vermek için henüz biraz erken. Ancak oyun içi oynanış videosu bize büyük detaylar verdiği gibi, grafiklere kesinlikle kanmamanızı öneriyoruz. Bilirsiniz, oyunlar çıkmadan önce epey bir değişime uğrar, çıktıktan sonra oyuncuları hayal kırıklığına uğratır. O yüzden oynanış videosunda sadece konuyu ve detayları ele almanızı tavsiye ediyorum.

Oyunun konusu bizleri Vietnam Savaşı’na kadar götürüyor. Zaten 1968 yılında geçtiği için, baş karakterimiz Lincoln Clay bir Vietnam gazisi. Ailesi yerel mafya tarafından öldürüldükten sonra intikam alabilmek için kolları sıvıyor. Oyun New Bordeaux ve New Orleans şehirleri arasında geçiyor.

Birazdan izleyeceğiniz videoda ise Clay, New Bordeaux’a giderek intikam alacağı mafyayı dehşete düşürüyor. Çatışmalar, silahlar, bazukalar ve pek çok sahne bizleri etkiledi diyebilirim. Karakterimiz silah bulmakta hiç zorluk çekmediği gibi, Clay sonradan yasa dışı işlerin gerçekleştirildiği merkezlere gidiyor. Bu merkezler de ortadan kaldırıldıktan sonra yüklü miktarda para elde ediliyor.

mafia_3_gameplay
❱ Kısa bir not: Mafia 3’ün iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir konusu ve bir amacı var oyunun. Ancak o eski “baba” konusunun ve ağırlığının artık oyunda kalmadığını belirtmem gerekli. O yüzden Mafia 3 için üzülüyorum.

Mafia 3 Ne Zaman Çıkıyor ?

Eğer Mafia 3‘ü satın almayı düşünüyorsanız, 7 Ekim tarihini beklemeniz gerekiyor. Oyun PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için satışa çıkacak. Mafia 3‘ün yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler