Cuma, Mart 29, 2024

Mars Horizon Kasım Ayında Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mars Horizon‘un şimdi sadece bir ay uzaklıkta olduğunu duymaktan memnun olacaksınız. Bugün yayınlanan yeni bir fragman, uzay ajansı strateji-sim’in 17 Kasım’da tüm platformlarda çıkacağını duyurdu.

Oyun PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkış yapacak.

mars horizon steam release date

maxresdefault 18

Görevleri birleştirmek ve nihayetinde Mars’a ilk astronotu yerleştirmek için zamanı, bilimi, halk desteğini ve parayı yönetmeniz gerektiğinden, nihai hedefiniz en azından göreceli olarak biraz daha basittir.

“Kerbal Space Program ile Mars Horizon arasında bir miktar örtüşme var, ancak ilki gerçekçi yörünge fiziğine sahip ayrıntılı bir simülasyon ve sert bir bükülme olduğunda Horizon, bilimsel deneylerin bir çöp mini oyunu şeklini aldığı kolay giden bir yönetim oyunudur. Fraser Nisan ön izlemesinde, inanılmaz derecede basit ancak oldukça kafa karıştırıcı bir şekilde sunuldu, ” dedi.

Mini oyunlar hakkındaki şüphelere rağmen, Mars Horizon genel olarak umut verici görünüyordu. Kerbal Space Program kadar karmaşık olmasa da, hala yapılacak çok şey ve yanlış gidebilecek pek çok şey var. Fraser’ın, halk desteğini ve dolayısıyla programı için finansmanı arttırmak için hava balonları ve UFO’lar hakkında basına yalan söylediği zaman gibi saçmalıklara da yer var.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler