Perşembe, Mart 28, 2024

Marvel’s Avengers Herkese Açık Beta Tarihi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel efsane serisi Avengers, sinema perdelerine harika bir finalle veda etti. Sinema serisi son buldu ama şimdi sırada oyun serisi var. Marvel’s Avengers adıyla gelecek olan ve en az film kadar konuşulacağını iddia edebileceğim oyun için beklenen haber de geldi.

Oyunun herkese açık olarak sunulacak beta versiyonunun tarihi açıklandı. Aslında beta tarihi duyurusunu bırakın, oyun bile çoktan çıkmış olmalıydı. Fakat geliştirici Crystal Dynamics, birkaç kez oyun için erteleme kararı aldı.

Tabii bunun da nedenleri var. Erteleme kararının arkasındaki ana neden, E3 2019 etkinliğinde tanıtılan oyunun karakter modellerinin başarılı bulunmaması. Karakterler yeniden modellendi ve oyun için yapılan eleştiriler değerlendirildi. Şöyle oldu böyle oldu ama sonunda Marvel’s Avengers açık beta tarihi belli oldu.

Marvel's Avengers

Marvel’s Avengers açık beta ne zaman çıkacak?

Crystal Dynamics, yeni oyun için betanın biraz farklı ilerleyeceğini söyledi. 3 farklı senaryomuz var.

1.Durum: PS4 kullanıcıları için erken siparişle oyunu alan herkes, 7 Ağustos tarihinde açılacak kapalı betaya katılabilecek.

2.Durum: PC veya Xbox One kullanıcılarının erken siparişle oyunu almaları durumunda, bu kullanıcılar da 14 Ağustos tarihinde açılacak kapalı betaya katılabilecek. Bu tarihte PS4 kullanıcıları için açık beta başlayacak.

3.Durum: 21 Ağustos tarihinde Marvel’s Avengers açık beta yayınlanacak ve herkes betaya katılabilecek.

Marvel's Avengers

Kişisel görüşüm oyunu çok seveceğiniz yönünde. Tabii erken de konuşmamak lazım. Betayı görmemiz gerekiyor. Bu yorumu ben sadece videolardan yola çıkarak yapıyorum. Buyurun siz de videoyu izleyin ve oyun hakkında bir yorumda sizden alalım. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

    • Özellikle de çok oyunculu online oyunlar piyasaya çıkmadan önce beta yapılır ve varolan hatalar tespit edilir ve düzeltilir. Aynı zamanda stres testi denilen çok fazla oyuncu aynı anda girdiğinde serverlar buna dayanıyor mu ya da çöküyorsa da neden çöküyor gibi sorunların çözümüne yönelik yapılıyor kardeşim. Ayrıca genelde Pre-Alpha – Alpha – Beta – Final olarak aşamalar sıralanıyor. Beta da piyasaya çıkacak final sürüme en yakın ama hataların olabileceği sürüm oluyor. İnşallah açıklayabilmişimdir 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler