Çarşamba, Nisan 24, 2024

Marvel’s Avengers’ın Xbox Series X | S ve PlayStation 5 Güncellemeleri Mart Ayında Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Square Enix en başta The Avengers‘ı lansmana daha yakın olan yeni nesil konsollar için yayınlamayı planlarken, Xbox Series X | S ve PlayStation 5 sürümlerinin ekstra düzeltmeler için 2021 yılına ertelenmesi gerekiyordu. Şimdi, oyunun yeni geliştirilmiş sürümü için 18 Mart’ta gelecek olan bir lansman tarihi bulunuyor.

Marvels Avengersin Xbox Series X S ve PlayStation 5 Guncellemeleri Mart Ayinda Geliyor 1

Ekip, geliştiricinin War Table yayını sırasında dün gece oyunun 4K’ya kadar çözünürlük, daha yüksek kare hızları, geliştirilmiş dokular, modeller ve fizik efektleriyle Xbox Series X | S ve PlayStation 5 konsolları için geliştirileceğini duyurdu. Bu geliştirmeler, oyunun Xbox One ya da PlayStation 4 sürümünden yükseltme yapanlar için ücretsiz oluyor.

Yayın, yalnızca yeni nesil konsol sürümlerine odaklanmadı. Ana olay, yeni hikaye içeriğine sahip ücretsiz ve yeni oynanabilir bir kahraman olan Hawkeye‘in tanıtımıydı.

Hawkeye DLC’si, geçen yılın sonlarında Kate Bishop’un eklenmesinden sonra devam ediyor ve Maestro olarak bilinen yeni bir süper kötü adamla aynı hikayeyi sürdürüyor. Hawkeye‘in tanıtımı bizi şu anda duyurulan DLC kahraman karakterlerini sonuna getiriyor. PlayStation’a özel bir DLC olan bu DLC’nin PlayStation sahipleri için ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir açıklama bulunmuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler