Cumartesi, Nisan 27, 2024

MechWarrior 5: Mercenaries Xbox Series, Xbox One ve Steam’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün Piranha Games, MechWarrior 5: Mercenaries’in konsollarda ve daha doğrusu Xbox Series X, Series S ve Xbox One’da yayınlanacağını duyurdu.

10 Aralık 2020’de çıkış yapması planlanan Heroes of the Inner Sphere indirilebilir içeriğini de 2021 ilkbahara ertelendiği belirtildi.

Mechwarrior 5 e1606345414374

bf7423b3228e3d61 1920xH

Öte yandan, oyunun PC versiyonunun Steam, GOG ve Windows Store’da yayınlanacak. Bu, geliştiricilere, şimdilik Epic Games Store’a özel olan, oyuna daha fazla iyileştirme uygulamak için daha fazla zaman verecektir.

MechWarrior 5: Mercenaries, birinci veya üçüncü şahıs görüşlerine sahip, BattleTech masa oyunundan esinlenen ve bizi Black Inferno’nun sürpriz saldırısında öldürülen babasının intikamını almak isteyen MechWarrior olan MechWarrior‘u taklit ettiğimizi gören tek oyunculu bir unvan.

Oyun, çeşitli savaş bölgelerindeki sözleşmeleri ve görevleri seçmek veya pilotları ve personeli kiralayabileceğiz. Makinalarımız için bileşen ve silah satın alabileceğimiz pazarlara gitmek için büyük bir yıldız haritası kullandığımızı görüyor.

Oyun şu anda PC’de Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinde ulaşılabilir durumda.

Epic Games Store için buraya tıklayabilirsiniz.

Microsoft Store için buraya tıklayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler