Çarşamba, Ekim 23, 2024

Mediatonic, Yanlışlıkla “Fall Guys” Kaynak Kodlarını Sızdırdı!

Fall Guys oyununun geliştiricisi Mediatonic, Bugün oyun ile ilgili Steam platformunda gerçekleştirdikleri güncelleştirmede oyunla ilgili kaynak kodlarını sızdırdılar. SteamDB yaratıcısı Pavel Djundik tarafından tespit edildikten sonra, rahatsız edici güncellemenin çok kısa bir süre sonra silinmesiyle güncelleştirme ortalıktan kaldırıldı, ancak herhangi birisinin bir kopyasını hızlı bir şekilde indirip almış olması tamamen mümkün.

Bu güncellemede eklenen tüm dosyalar – ve çok sayıda dosyaydı – “BackUpThisFolder_ButDontShipItWithYourGame” gerçekten dikkate alınması gereken bir uyarı ile işaretlendi. Unity kılavuzuna göre, bu dosya seti oyununuzda hata ayıklamaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır, ancak adından da tahmin edebileceğiniz gibi kılavuzda “gönderdiğiniz her derleme için bu klasörü yedeklemelisiniz, ancak yeniden dağıtmayın” ibaresi bulunur.

BENZER:  Steam’in 50 Dolarlık Oyunu 19 Dolara Düştü!

İnsanlar bu güncellemeden bu kaynak kodunu ele geçirirlerse, Fall Guys için bir hile geliştirmeleri oldukça kolay hale gelecektir ve böylelikle huzur içinde oyun oynayan insanlar büyük bir rahatsızlıkla karşı karşıya gelecek.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler