Cuma, Nisan 19, 2024

Meizu 16s’in Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Meizu’nun yeni akıllı telefonu 16s’in Geekbench skoru geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Bugün ise cihazın teknik özellikleri hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Meizu’nun yeni akıllı telefonunun ortaya çıkan teknik özelliklerine bakacak olursak, 6.2 inç büyüklüğünde 2232 x 1080 piksel çözünürlüğünde bir ekran ile beraber geleceği görülüyor. Gücünü Qualcomm’un en üst seviye yonga seti olan Snapdragon 855’ten alacak olan cihaz, 6 – 8GB RAM ve 128 – 256GB dahili depolama alanı ile beraber gelecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 48MP çözünürlüğünde ana kamera bulunurken ikincil kameranın ise nasıl bir özelliğe ve çözünürlüğünde olacağı bilinmiyor. Ön tarafına bakıldığında ise Meizu 16s, 20MP çözünürlüğünde bir adet selfie kamerasını barındıracak.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıktığı görülürken akıllı telefon 24W hızlı şarj destekli 3540mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak.

Meizu 16s rear 3

Meizu’nun bu yeni amiral gemisini ne zaman tanıtacağı belli olmamakla beraber fiyatı hakkında da henüz bir bilgi bulunmuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler