Cuma, Mart 29, 2024

Metro Exodus Enhanced Edition Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5, Xbox Series X ve ışın izleme özellikli bilgisayarlar için Metro Exodus‘un yeni nesil geliştirilmiş sürümü duyuruldu.

Bu, Metro Exodus’un tüm mevcut sahipleri için ücretsiz bir yükseltme olarak sağlanacak.

Metro Exodus PC Enhanced Edition 1280x720 1

Metro Exodus Enhanced Edition‘ın PS5 ve XSX konsol sürümleri 4K / 60 FPS’de çalışacak, Xbox Series S ise 1080p / 60 FPS’yi hedefleyecek. Tüm sürümler, hem temel oyun hem de DLC genişletmelerinde ışın izlemeli aydınlatma ve küresel aydınlatma kullanacak. Dokular 4K’da işlenecek ve yükleme süreleri kısaltılacaktır. Xbox için uzamsal ses sistemi ve PS5’in DualSense denetleyicisi için dokunsal destek gibi platforma özgü birkaç özellik de olacak.

PC versiyonu, standart olarak ışın izleme uyumlu bir GPU gerektirecektir. Konsol sürümlerinde görülen tüm geliştirmelerin yanı sıra, PC yükseltmesi ayrıca gelişmiş ışın izlemeli yansımalara ve Nvidia’nın DLSS 2.0 teknolojisi için desteğine de sahip olacak.

Çıkışı için belirli bir tarih açıklanmadı, ancak PC sürümü 2021 İlkbaharında ve konsol sürümü bu yılın sonlarında olacak. Ayrıca, Metro Exodus 2021’in Mart ayında Mac’te ve yılın biraz ilerleyen aylarında ise Linux’ta kullanıma sunulacak.

Yeni nesil konsollar ve PC’deki iyileştirmeler hakkında yayınlanan görsel:

NextGen PCEnhanced EN Website

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler