Cuma, Nisan 26, 2024

Microsoft Cloud for Healthcare Kullanıma Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Beş ay önce, Build 2020‘de Microsoft, ilk dikey bulutu olan Microsoft Cloud for Healthcare’i duyurdu. Microsoft Cloud for Healthcare, daha verimli bakım sağlamayı daha hızlı ve daha kolay hale getirir ve müşterilerin sağlık verilerinin uçtan uca güvenliğini, uyumluluğunu ve birlikte çalışabilirliğini desteklemesine yardımcı olur; bu, veri koruma uyumlu bir şekilde e-tıbba dönüş yapan sağlık hizmetleri ayarları için önemlidir.

Microsoft Cloud for Healthcare kuruluşlarının kullanılması, aşağıdakileri dağıtmak için Dynamics 365 Marketing, Dynamics 365 Customer Service ve Azure IoT’nin değerini artırabilir:

  • Tüketici dostu hasta deneyimi
  • Bağlı hekim ve sevk yönetimi
  • Gelişmiş hasta katılım portalları
  • Akıllı hasta erişimi
  • IoT aracılığıyla sürekli hasta izleme
  • Microsoft Cloud for Healthcare, mevcut Microsoft bulut hizmetlerinin ve Teams sanal ziyaretlerinin değerini artırarak bakım ekiplerinin işbirliği yapmasını, iletişim kurmasını, bakımı koordine etmesini ve hasta sonuçlarını ve iş akışı etkinliğini iyileştirmeye yardımcı olan iç görüler oluşturmasını daha hızlı ve daha kolay hale getirir.
  • Sağlık kuruluşları, sanal aracılar oluşturma, iş akışlarını otomatikleştirme, verileri analiz etme ve gerçek zamanlı olarak iç görü paylaşma avantajlarından yararlanıyor. Microsoft Teams ve Power Apps arasındaki yeni entegrasyon, bilgileri zamanında paylaşmalarına olanak tanır.
  • Bulutta yüksek düzeyde güvenli veri çevikliğinin geleceği ve sağlık hizmeti kuruluşlarının sağlık verilerini FHIR çevresinde bulutta düzenlemek için ihtiyaç duyduğu birlikte çalışabilirlik araçları, Microsoft Cloud for Healthcare’e entegre edilmiştir. Microsoft, sektörde güven, güvenlik ve endüstri uyumluluk standartlarını / sertifikalarını karşılama konusunda en yüksek düzeyde bağlılığa sahiptir.
  • Microsoft Cloud for Healthcare, sağlık hizmetleri sistemlerinin, temel bulut özelliklerini tamamlayan ve genişleten çözümler sağlayabilen güçlü sağlık hizmetleri iş ortakları ekosistemimizden yararlanmasına da olanak tanır.
RE4H4VH ver f0e5 q 90 m 6 h 450 w 800 b FFFFFFFF l f o t aim true
Microsoft Cloud for Healthcare Kullanıma Sunuldu! 2

Microsoft Cloud for Healthcare, sağlık hizmetleri alanında uzun yıllara dayanan geliştirme ve deneyime dayanmaktadır. 2017’de Microsoft, sağlık sektörü ortaklarının ve kuruluşlarının dünyanın dört bir yanındaki insanların yaşamlarını iyileştirmek için akıllı teknolojiyi kullanmalarına yardımcı olmak için sağlıkla ilgili birkaç yeni girişim ve çözüm duyurdu. Microsoft’un Healthcare NExT girişimi, araştırma ve sağlık teknolojisi ürün geliştirmeyi entegre etti ve ayrıca stratejik sağlık sektörü ortaklıkları için Microsoft’ta yeni bir model oluşturdu. Microsoft 2018’de bir dizi çözüm, proje ve yapay zeka hızlandırıcı duyurdu.

Microsoft Cloud for Healthcare, Build’de Genel Önizlemeye girdi ve bugün genel kullanıma sunulmuştur.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler