Perşembe, Mart 28, 2024

Microsoft Family Safety Artık iOS ve Android’de

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft, bugün itibari ile iOS ve Android cihazlar için Microsoft Aile Güvenliği uygulamasının genel olarak kullanılabileceğini duyurdu. Microsoft Aile Güvenliği (Family Safety) uygulaması, ailenizi dijital ve fiziksel güvenlikle korumaya yardımcı olmak için tasarlanmış bir aplikasyon.

Bu yeni uygulama, ekran zamanı ve içerik filtreleri gibi platformlar arası dijital güvenliği, sevdiklerinizi güvende tutmaya yardımcı olmak için konum paylaşımıyla bir araya getiriyor.

Uygulamanın beta aşamasında kullanıcılardan gelen geri bildirimlere dayanarak, Microsoft Family Safety uygulaması aşağıdaki geliştirilmelere sahip oldu:

RE4qCIR ver fa39 q 90 m 2 h 768 w 1024 b FFFFFFFF aim true
Microsoft Family Safety Artık iOS ve Android'de 2
  • Belirli uygulamaları engellemek veya engellemelerini kaldırmak için yeni bir özellik eklendi.
  • Tasarımları daha erişilebilir ve kapsayıcı olacak şekilde güncellendi. (yani, az gören kullanıcılara yardımcı olmak için gelişmiş görsel kontrast ve ekran okuyucu kullanıcıları için ek bağlam sağladık).
  • Ebeveynlerin ekran süresi isteklerine hızlı bir şekilde yanıt vermeleri için daha fazla zaman seçeneği eklendi (yani artık 15 dakika, 30 dakika, 1 saat, 2 saat veya 3 saat daha fazla ekran süresi ekleyebilirsiniz).
  • Birden fazla aile üyesinin aynı yerde olduğunu görmek için konum kümeleme eklendi (yani, birden fazla kişi bir yerde olduğunda 4 kişinin olduğunu görebilir ve kim olduğunu görmek için yakınlaşabilirsiniz).

Önümüzdeki aylarda Microsoft aşağıdaki iki premium özelliği ekleyecek.

  • Sürüş davranışıyla ilgili bilgilerle direksiyonun arkasında daha iyi alışkanlıklar oluşturmaya yardımcı olmak için güvenlik arttırma.
  • Bir aile üyesi belirli bir yere geldiğinde veya yola çıktığında sizi bilgilendirmek için konum uyarıları gönderebilecek. Ayrıca iPhone’larda ekran süresi ve içerik filtreleri ayarlamak için dijital güvenlik özelliklerini iOS‘a getirme çalışmaları.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler