Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft Flight Simulator 2020 VR Desteği Alıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Grafikleri bile yetti. Microsoft Flight Simulator 2020 için bunu gönül rahatlığı ile söylemek gerekli. Oyunda öyle modeller, öyle grafikler var ki gerçekten grafikleri bile yetti.

Tabii grafikleri bir yana bırakır ve oyun yapısına inersek, en az grafikleri kadar konuşulacak kadar detaylı bir oyun görüyoruz. Uçuş okullarında simülasyon olarak kullanılsa sırıtmayacak olan oyun, tüm bu iddialı yapısıyla yakında çıkış yapacak.

Oyunu bekliyoruz ama Microsoft’un planladığı sürprizler de gelmeye devam ediyor. Son sürpriz dikkat çekici grafiklere yakışır bir sürpriz oldu. Öyle ki oyun VR desteği alacak.

Microsoft Flight Simulator 2020 VR ile oynanabilecek

Yapıma VR desteğini sağlayabilmek için 3 firma beraber bir çalışma içerisine girdi. Steam sahibi Valve, HP ve Microsoft tarafından yapılan anlaşmaya göre özel olarak hazırlanmış bir VR desteği gelecek.

Microsoft Flight Simulator 2020

HP Reverb G2 sanal başlıklarıyla geliştirilen VR versiyon, başlıkların piyasaya çıkış tarihinde oynanabilir hale gelecek. Yani Ağustos ayında yayınlanan ilk pakette VR desteği olmayacak. Bunun için Sonbahar hedef seçilmiş durumda.

Şimdi bir yandan Microsoft Flight Simulator 2020 oyununun çıkış yapmasını bekleyeceğiz bir yandan da HP Reverb G2 sanal başlıklarının çıkış yapmasını bekleyeceğiz. Zira böyle bir oyunu VR desteğiyle oynamak çok farklı bir deneyim sağlayacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler