Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft Flight Simulator İçin Halo Pelican Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şüphesiz dünyanın en gerçekçi uçak simülasyon oyunu olan Microsoft Flight Simulator, yakın zamanda önemli geliştirmeler almaya hazırlanıyor.

Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 kapsamında oyun için açıklamalar yapan Microsoft, yapıma efsane oyun serisinden Halo’nun Pelican aracının ekleneceği açıklandı.

Microsoft Flight Simulator için Halo Pelican Dönemi

Yapılan açıklamaya göre kurgusal bir hava aracı olsa da Halo yapımından tanıdığımız Pelican’ı oyunda kullanabileceğiz. Üstelik araç olduğu gibi oyuna entegre edilecek.

Yani hava aracının atmosferik uçuş yeteneği, dikey kalkış gibi manevra yetenekleri, uzay uçuş yetenekleri gibi tüm özellikleri de oyuna dahil edilmiş olacak.

Microsoft Flight Simulator

Hatta yayınlanan videoda da Halo Pelican ile atmosferin dışına kadar çıkıldığını ve buradan da dünya bakıldığını görüyoruz.

Oyun için tek yenilik ise bu olmadı. Microsoft Flight Simulator 40.yıl özel sürümü için de tarih verildi. Kasım ayında çıkış yapacak yeni DLC paketi, 40 yıllık geçmişte dikkat çeken uçakları oyuna dahil edecek. Yeni helikopterler ve planörleri de göreceğiz.

Üstelik Halo Pelican gibi bu DLC paketini de ücretsiz olarak almak mümkün olacak. Böylece oyun biraz daha genişlemiş ve biraz daha eğlenceli bir hale gelecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler