Salı, Nisan 23, 2024

Microsoft Forms Artık Kişisel Amaçla Kullanılabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft Forms, anketler, testler ve anketler oluşturmanıza, hemen hemen her web tarayıcısını veya mobil cihazı kullanarak başkalarını yanıtlamaya davet etmenize olanak tanıyan çevrimiçi bir hizmettir. Ayrıca gerçek zamanlı sonuçları görebilir, yanıtları değerlendirmek için yerleşik analitiği kullanabilir ve ek analiz için sonuçları Excel’e aktarabilirsiniz. Bugüne kadar Microsoft Forms yalnızca Microsoft 365 ticari müşterileri için mevcuttu. Microsoft bugün, Microsoft Forms’un artık kişisel kullanım için hazır olduğunu duyurdu.

Kullanımı kolay araçlar ve net tasarım önerileri ile girdi toplayabilir ve çeşitli etkinlikler için planlar yapabilirsiniz. Haftalık çalışma süresi için mahalle arkadaşlarınıza anket yapabilir, ailenizle tatil toplantınızı koordine edebilir veya hatta sanal bir trivia gecesi düzenleyebilirsiniz.

Forms Consumer Blog Final Virtual Holiday Party Invite
Microsoft Forms Artık Kişisel Amaçla Kullanılabilir 2

Sadece Temel işlevlere sahip olacaksınız

Microsoft Forms artık Microsoft Hesabı olan herkes tarafından kullanılabilir. Daha fazla sayıda yanıtlayan ve daha fazla şablon gibi bazı premium özellikler Microsoft 365 Bireysel ve Microsoft 365 Ailesi abonelerine sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler