Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft, IoT Şirketi Rockwell Automation ile 5 Yıllık Ortaklık Yaptığını Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft geride bıraktığımız gün, endüstriyel dönüşümü basitleştiren entegre, pazara hazır bulut çözümleri geliştirmek için Rockwell Automation ile beş yıllık ortaklık genişlemesini duyurdu. Rockwell Automation’ın mevcut çözümleri Microsoft Azure Marketplace’te mevcuttur. Yeni çözümler 2021’in birinci çeyreğinde satışa sunulacak.

Ortaklık Neleri İçeriyor?

  • Microsoft ve Rockwell, tekil, güvenilir bir veri ortamı aracılığıyla geliştirme, operasyon ve bakım ekipleri arasındaki bilgileri birbirine bağlayan uçtan buluta tabanlı çözümler sunacak.
  • Bu, geliştirme ekiplerinin maliyetli fiziksel ekipmanlara yatırım yapmadan dijital olarak prototip oluşturmasına, yapılandırmasına ve işbirliği yapmasına olanak tanıyacak.
  • Bu birleşik veri ortamı, BT ve OT ekiplerinin yalnızca kuruluş genelinde veri modellerine güvenli bir şekilde erişmesini ve bunları paylaşmasını değil, aynı zamanda iş ortağı ekosistemleriyle de güvenli bir şekilde erişmesini sağlar.
  • Şirketler bugüne kadar Yiyecek ve İçecek, Ev ve Kişisel Bakım ve Yaşam Bilimleri sektörlerinde 20’den fazla kullanım senaryosu geliştirdiler.

Microsoft’tan Judson Althoff, konu hakkında şunları dile getirdi:

“Bugün, kesin olarak bildiğimiz bir şey, hiçbir işin %100 esnek olmadığıdır. Dijital yetenekler ve varlıklarla güçlendirilmiş olanlar diğerlerinden daha esnektir ve bulut da bu şekilde gelişirler. Şirketlerin endüstriyel dönüşümü basitleştirmelerine, iş sonuçlarını hızlandırmalarına ve çeviklikle yenilik yapmalarına yardımcı olmak için Rockwell Automation ile zaten güçlü olan on yıllık ilişkimizi derinleştirmektan mutluluk duyuyoruz.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler