Cuma, Mart 29, 2024

Microsoft Surface Duo, Üç Yıl Boyunca Kesintisiz Android Güncellemesi Alacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yakın zamana kadar, sadece Google Pixel cihazları 3 yıllık işletim sistemi güncellemeleri vaadiyle geldi. Son zamanlarda, Samsung ilk kez, en az 3 yıl boyunca Android işletim sistemi güncellemeleri anlamına gelen, Android’in 3 nesline kadar amiral gemisi telefonlarını destekleme sözü verdi.

Yeni çift ekranlı ve katlanabilen cihaz Surface Duo, Microsoft Surface Duo UI arayüzü ile Android 10 işletim sistemi ile çalışıyor. Microsoft, Surface Duo’nun üç yıl boyunca işletim sistemi ve güvenlik güncellemeleriyle destekleneceğini onayladı.

Surface İnovasyonu

Surface inovasyonu bir mobil cihaza geliyor. İnanılmaz derecede ince ve iki yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekrana sahip Surface Duo, Microsoft 365’in en iyilerini ve Google Play mağazasındaki her Android uygulamasını sunuyor.

Devrim niteliğindeki 360 ° menteşe, çoklu modlar ve yeni çift ekranlı gelişmiş uygulamalarla işleri halletmenin yeni bir yolu, iki uygulamayı aynı anda görüntülemenize veya her iki dokunmatik ekrana yaymanıza, ekranlar arasında sürükleyip bırakmanıza, telefon görüşmeleri yapmanıza ve Daha fazlasını gerçekleştirmenize olanak tanıyor

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler