Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Microsoft, Windows 11 Destek Kontrolü için Bir Uygulama Yayınladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji ve yazılım devi Microsoft bugün Bilgisayar Sağlık Kontrolü isimli yeni bir araç yayınladı. Bu yeni Bilgisayar Sağlık Kontrolü uygulaması, bilgisayarınızın yeni Windows 11 işletim sistemini çalıştırıp çalıştırmadığını kontrol etmek için kullanılabilir. Bu yeni uygulama Windows 11 bilgisayar gereksinimleri kontrolüne ek olarak, yedekleme ve senkronizasyon durumunu, Windows Update durumunu ve daha fazlasını kontrol etmenizi sağlıyor.

Microsoft Windows 11 PC Health Check
Microsoft, Windows 11 Destek Kontrolü için Bir Uygulama Yayınladı! 2

Bildiğiniz üzere şirketin resmi etkinliğinden önce Windows 11 internete sızmıştı ve bizlerde bu konu hakkında bir çok makale yayınladık. Microsoft ise 24 Haziran itibariyle Windows 11’i resmi olarak duyurdu. Bu yen işletim sisteminde göze çarpan en büyük yeniliklerden birisi kullanıcı arayüzünde gerçekleştirilen tasarımsal değişikliklerdi.

Görsel değişikliğin yanı sıra bir çok yeni özellik ve yerleşik yeni uygulamalar ile gelen Windows 11 işletim sistemini bilgisayarınıza kurmak istiyorsanız şirketin yeni uygulaması Windows PC Health Check uygulamasını buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler