Cumartesi, Nisan 27, 2024

Microsoft, Xbox Konsollar için Far Cry 6’nın Çıkış Tarihini Paylaştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teknoloji ve yazılım Microsoft, yeni nesil oyun konsollarından Xbox Series X ve Xbox Series S’i piyasaya sürdükten sonra Far Cry 6 için çıkış tarihini Xbox Mağazası’ndaki yeni bir liste aracılığıyla sızdırdı. Ubisoft’un yaklaşmakta olan açık dünya oyunu Rainbow Six Quarantine ile birlikte Şubat çıkış tarihinden itibaren ertelenirken, başarılı serideki altıncı ana hat girişi için yeni bir çıkış tarihi verilmedi.

Ubisoft, devam eden pandemi sırasında artan oyun satışlarının ardından şirketin kazandığı büyük finansal başarı nedeniyle oyunun bir sonraki mali çeyreğe ertelenmesine izin verdi. Ancak, belirsiz gecikme artık o kadar da sonsuz değil. Microsoft Store, Far Cry 6’nın çıkış tarihini 26 Mayıs 2021 olarak belirledi.

Halen devam eden Koronavirüs (COVID-19) pandemisi nedeniyle Far Cry 6 oyunu, 18 Şubat olan mevcut lansman tarihini kaybederek bir başka lansman tarihi almıştı. Şirketin mali yılı Nisan ayında başlayacak. Bu da Far Cry 6 oyununun yeni çıkış tarihini Nisan 2021 ile Mart 2022 arasında olarak belirliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler