Cuma, Mart 29, 2024

Microsoft, Yenilenen Görev Çubuğu ile Windows 10 Build 21286 Sürümünü Yayınladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft bugün, Windows 10 Önizleme Yapısı 21286‘nın (RS_PRERELEASE) Geliştirici Kanalında yer alan Windows Insider kullanıcıları için yayınlandığını duyurdu. Microsoft ayrıca Geliştirici Kanalında bulunan tüm Insider kullanıcılarının ileride aynı yapıyı alacağından da bahsetti.

Bu yeni Windows 10 yapısında Microsoft, Windows görev çubuğuna haberler ve ilgi alanları adı verilen yepyeni bir özellik ekledi.

Görev çubuğunda haberler ve ilgi alanlarına giriş

Windows görev çubuğundaki haberler ve ilgi alanlarıyla, gün boyunca güncellenen haberler ve hava durumu gibi entegre bir dinamik içerik beslemesine hızlı erişim elde edersiniz.

News and interests
Microsoft, Yenilenen Görev Çubuğu ile Windows 10 Build 21286 Sürümünü Yayınladı! 2

Akışınızı sizin için özel olarak hazırlanmış alakalı içerikle kişiselleştirebilirsiniz. Önem verdiğiniz haberler ve ilgi alanlarından haberdar olmak için uygulamalar veya bilgisayarınız ve telefonunuz arasında geçiş yapmak yerine, gün boyunca istediğiniz zaman doğrudan görev çubuğundan akışınıza sorunsuz bir şekilde göz atabilirsiniz.

  • Güncel kalmak: Haberlerinize ve ilgi alanlarınıza doğrudan görev çubuğundan hızla göz atın. En son haber başlıklarına, hava durumuna, sporlara ve daha fazlasına kendinizi kaptırın, ardından iş akışınızı kesintiye uğratmadan yaptığınız her şeye geri dönün. The New York Times, BBC veya The Verge gibi 4.500’den fazla küresel markanın haberlerine ve ilginç içeriğine ve muhteşem canlı hava durumu haritalarına rahatça erişebilirsiniz. Daha az dikkat dağıtıcı olan modern bir okuma görünümü açmak için bir makale seçin, böylece zamandan tasarruf edebilir ve odaklanmaya devam edebilirsiniz.
  • Akışınızı kişiselleştirin: Hangi içerikleri daha çok hangi içerikleri daha az görmek istediğinizi ayarlayabilirsiniz
  • Kontrol sizde: Microsoft, gizliliğin kontrolü size vermekle ve size araçlar ve bilgiler vermekle başladığını söylüyor, bilinçli seçimler yapmanız gerekir. Haberler ve ilgi alanları aracılığıyla Microsoft Privacy Dashboard’a hızlı erişim vardır. Microsoft Edge tarayıcısı aracılığıyla, reklamverenlerin ve üçüncü tarafların izlemeyi sınırlandırmak için yerleşik kontroller vardır. Ve haberler ve ilgi alanları ilginizi çekmiyorsa, görev çubuğunu sağ tıklayarak kolayca kapatabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler