Cumartesi, Nisan 20, 2024

Minecraft Caves & Cliffs Güncellemesi 8 Haziran’da Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

8 Haziran Salı günü gelecek olan Minecraft‘ın bölünmüş Caves & Cliffs güncellemesinin ilk bölümü, oyunun hem Bedrock hem de Java sürümleri için gönderilecek. Daha önce, güncellemenin her iki bölümünde de kalite, teknik karmaşıklık ve ekip sağlığını sağlamak için Caves & Cliffs’in iki bölüme ayrıldığı resmi olarak duyurulmuştu.

Caves & Cliffs güncellemesinin ilk kısmı, güncellemenin ikinci yarısında yılın ilerleyen zamanlarında gelen teknik iyileştirmelerle yeni bloklara ve görüntülere odaklanıyor olacak. Güncelleme, bol miktarda yeni biyom bloğunun yanı sıra derin arduvaz gibi yeni yapı taşları sunacak. Bu güncellemeye ayrıca Minecraft’ın faunasını daha fazla çeşitlendirmek için yeni keçi, parlak kalamar ve aksolotl çeteleri dahil olacak.

Caves & Cliffs güncellemesinin ikinci yarısı şu anda bir “tatil” lansmanı için planlanıyor, ancak henüz resmi bir çıkış tarihi hakkında bir bilgi henüz mevcut değil. Geldiğinde, nihayet yapı sınırını 256 bloğun ötesine çıkaracak ve ayrıca bir dizi teknik değişiklik sunacak.

Güncelleme bilgisayar platformları, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, iOS, Android, Mac ve Linux’ta mevcut olacak, yani Minecraft’ı hangi platformda oynarsanız oynayın, bu en son güncellemeden yararlanabileceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler