Perşembe, Nisan 25, 2024

Minecraft Education Edition Artık Chromebook’larda!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mojang Studios’un Minecraft’ın eğitici eğlence sürümü Chromebook cihazlarına geldi. Doğru, Chromebook kullanıyorsanız artık Minecraft: Education Edition’ı Chromebook’ta oynayabilirsiniz.

Minecraft Education Edition aynı zamanda çapraz platform desteğine sahip. Eğer Chromebook’a sahipseniz ve eğitim için Minecraft oynuyorsanız kaldığınız yerden Windows bilgisayarınızdan, iPad tabletinizde ve Mac bilgisayarınızdan kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Minecraft Education Edition, öğrencilere arıların ve tozlaşmanın yaşam döngüsünü öğretmeyi amaçlayan bir Minecraft dünyasının yanı sıra 11 yeni STEM dersinin tanıtımını ekleyecek, Chrome OS, Windows, iPad ve Mac için yepyeni bir güncelleme gelecek.

Bu yeni güncelleme ayrıca iyileştirilmiş bir ders planı kitaplığı ve yeni etiketli öğrenme yetenekleri getirecek. Güncelleme, güncellemeyi manuel olarak indirmesi gereken Mac sistemleri hariç tüm platformlara otomatik olarak yüklenecektir.

Microsoft 365 ile ücretsiz gelecek.

Zaten Minecraft Education Edition aboneliği olan okullar için güncelleme konusunda endişelenmeyin. Mojang’ın eğitim-eğlence paketinin Chromebook sürümü, Microsoft’un 365 Eğitim için lisanslarına ücretsiz olarak dahil edilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler