Cumartesi, Nisan 20, 2024

Minecraft Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teknoloji ve yazılım devi Microsoft‘un geliştirmekte olduğu Minecraft filminin vizyon tarihi belirli olduğu, şu anda bildiğimiz tarihten önce sadece bir kez erteleme yaşamıştı.

The Hollywood Reporter tarafından bildirilen Minecraft filmi, yeni bir tarih planlanmadan 4 Mart 2022 çıkış tarihine ayarlandı. Yine Microsoft’un sahibi olduğu oyunun sinema filmi iki sene sonra izleyiciler ile buluşacak.

Geliştirme aşamasındaki uzun metrajlı film, ilk olarak Nick & Norah’ın Infinite Playlist yönetmeni Peter Sollett tarafından yönetildi. Filmle ilgili pek fazla ayrıntı yayınlanmadı, ancak popüler hayatta kalma oyununun bir canlı aksiyon filmi uyarlaması olması planlandı.

Genç bir kızın ve onun beklenmedik maceracı grubunun hikayesi. Kötü niyetli Ender Ejderhası bir yıkım yoluna girdikten sonra, güzel, bloklu Overworld’lerini kurtarmak zorundadır.

Film gecikmesi şaşırtıcı değil. Yapımcı Warner Bros kısa süre önce Dune, The Batman ve daha fazlasını erteledi, bazılarımız o zamana kadar buralarda olmayabilir. Devam eden COVID-19 kriziyle en iyisi bu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler