Cuma, Mart 29, 2024

Minecraft Live Geri Dönüyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli şirket Microsoft’un sahibi olduğu Mojang, geçen sene dijital bir etkinliğe dönüşen Minecon’un bu yıl Minecraft Live adıyla bir kez daha canlı yayın olarak gerçekleşeceğini duyurdu. 16 Ekim’de Türkiye saati ile saat 9’da başlayacak olan Minecraft Live, Mojang Studios tarafından duyurulacak olan yenilikleri içerecek.

Minecraft Live’ı izleyenler, etkinlik boyunca olduğu gibi, Minecraft’ın geleceğini şekillendirebilecekler; oyuna gelecek olan yenilik ikilemlerini oylayabilecek ve böylelikle oyuna katkıda bulunabilecekler. Etkinliğin tam programı henüz açıklanmamış olsa da, lansmanda bu tatil döneminde yayınlanacak olan Caves & Cliffs güncellemesinin ikinci kısmıyla ilgili bazı duyurular görmemiz muhtemel.

Minecraft Live etkinliğini izlemek isteyenleriniz olursa, şirketin Youtube kanalı üzerinden ve/veya Minecraft’ın resmi web sitesi üzerinden yayınlanacak olan sayfadan ücretsiz olarak izleyebilir. Yapmanız gereken tek şey çerezinizi ve içeceğinizi alıp arkanıza yaslanarak yayının keyfini çıkarmak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler