Cumartesi, Nisan 20, 2024

Minecraft oyununun geliştiricisi Mojang, ismini ve logosunu değiştirdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir taraftan zombiler, bir taraftan Creeperlar derken efsane mücadelelerin gerçekleştiği Minecraft oyununu çoğu oyuncu en az bir defa oynamıştır. Tabi Minecraft denilince aklımıza ilk gelen isimlerden birisi ise Mojang.

Bu oyunun yapımcısı olmasada, gelişmesinde büyük emeği olan Mojang, ismini ve logosunu değiştirerek karşımıza çıktı. İşte yenilenen ismi ve logosu ile karşınızda “Mojang Studios“.

mojang. 1

Mojang ismini neden değiştirdi ?

Ne gerek vardı böyle bir değişikliğe diyorsanız kısaca açıklayalım. Bu değişikliğin temel amacı Mojang‘ı bir marka haline getirmek diyebiliriz.

Şirketin isminin değişmesinin ardından yapılan açıklamalara göre aralarında yeni oyunlar, filmler ve canlı şovların bulunduğu birçok proje takipçilerine sunulacak. İsim değişikliği ile birlikte Mojang Stuidos, daha sıkı çalışmalara başlayacak gibi görünüyor.

Mojang

Tüm bu değişikliklerin Mojang Studios‘u nasıl etkileyeceğini zamanla göreceğiz. O halde bizlerde bu firmanın en popüler oyunu olan Minecraft‘ta zombilerle savaşmaya devam edelim. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler