Cuma, Nisan 19, 2024

Minecraft’ın Caves and Cliffs Güncellemesi 2 Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Minecraft‘ın en son içerik güncellemesi Caves and Cliffs Part Two yayınlandı.

Minecraft güncellemesi, ayrıntılı mağara sistemlerini, yüksek dağlar, geniş cevher damarları ve daha keşfetmek mümkün olacak.

maxresdefault 4

Overworld yeni arazi nesli, artan dünya yüksekliği, damlataş mağaraları, yemyeşil mağaralar, daha büyük cevher damarları ve mumlar alıyor. Bu güncelleme ayrıca Minecraft Marketplace’te 30 Kasım 2023’e kadar ücretsiz olarak sunulan bazı Karakter Oluşturucu öğelerini içerir.

Minecraft: Bedrock Edition için Caves and Cliffs: Part 2 güncellemesini Xbox sistemlerinde, PS5, PS4, Switch, iOS, Android ve PC’de indirebilirsiniz. Ayrıca Windows, macOS ve Linux’ta Minecraft: Java Edition için de mevcuttur.

Ekim 2020’de duyurulan Cave and Cliffs güncellemesinin ilk bölümü Haziran’da yayınlandı ve aksolotl, parlayan kalamar, dağ keçisi, bir dürbün içeriyordu ve ametist, damlama yaprakları gibi birçok yeni blok içeriyordu. ve bakır bloklar.

Mojang, ekibin topluluk geri bildirimlerini ve hayran sanatını birleştirerek ikinci bölümü normalde olduğundan daha iyi hale getirmesine olanak tanımak için bugüne kadarki en büyük güncellemeyi iki bölüme ayırmıştı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler