Perşembe, Nisan 25, 2024

MMD Philips Profesyonel Ekran İnovasyonlarını Sunuyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Philips Monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, 2017 yılında ISE Fuarı’na katılan ziyaretçilere, çalışma hayatını kolaylaştıran ve daha üretken hale getiren ekran yenilikleri ile her şeyi içinde barındıran bir tanışma olanağı sunuyor. Dünyanın en büyük AV sistemleri entegrasyonu fuarı ISE (Integrated Systems Europe- Avrupa Entegre Sistemleri), Amsterdam RAI’de 7-10 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenecek. MMD standı ise 10-K136 numaralı Philips standında olacakç

 

MMD’nin göze çarpan ürünleri:

pic1 klein

 

pic2

Net düşünenler için minimalist görünüm:

 

Moda tasarımına sahip, 24 inçlik yeni bir ekran fuarda sunuluyor. 245C7QJSB ekran, Philips Monitörlerinin şimdiye kadarki en ince ekranı olmakla kalmıyor, aynı zamanda da üç taraftan da çerçevesiz olduğu için, gerçekten akıcı bir görünüm sağlayarak dikkatin dağılmasını en aza indiriyor ve konsantrasyonu en üst düzeye çıkartıyor. Ultra Wide Color teknolojisi sayesinde, kullanıcılar muhteşem görseller için daha geniş bir renk aralığının da keyfini çıkartıyorlar. Flicker-Free (daha sabit bir görüntü için parlaklığı ayarlar), SmartContrast ve SmartImage (görüntülenen içeriğe otomatik olarak ayarlar sağlıyor) gibi Philips Monitörleri inovasyonları ise, masa başında geçen saatleri daha üretken kılmak için bir arada görev yapıyor.

 

pic3 klein

Ultra Wide Color ve UltraClear ile Hassas Reprodüksiyon:

 

31.5 inçlik geniş 328P6VJEB ekran, kullanıcılara yayılacak geniş bir alan ve Ultra Yüksek Çözünürlükte canlı, ayrıntılı reprodüksiyonun keyfini çıkarmalarını sağlıyor. Ekran, UltraClear 4K çözünürlüğü Ultra Wide Color teknolojisinin ekstra geniş renk gamı ile ve süper yüksek kontrast için gelişmiş Vertical Alignment (VA- Dikey Ortalama) ile de birleştiriyor. Çok yönlü MultiView bağlantısı ve yüksek çözünürlüklü sıkıştırılmamış görüntüyü ve sesi yürütmede 4K için kullanılan SmartConnect sayesinde, eş zamanlı olarak dörde kadar kaynağa kolayca bağlanacak şekilde tasarlandı.

pic4 klein

Piyasadaki en büyük 4K kavisli monitör:

 

Fuar koşuşturmasından birkaç dakika da olsa kaçmak isteyen ziyaretçiler, 40 inçlik BDM4037UW Brilliance Kavisli ekrana bir göz atmalılar. Bu ekran, kullanıcının görüş çizgisini çevreleyerek daha fazla kişisel alan yaratıyor ve izleyenlerin ortam nedeniyle (yoğun bir ofiste olduğu gibi) dikkatleri dağılmadan ekrandaki içeriğe kapılıp gitmelerini sağlıyor. Grafiklerin ve görüntülerin canlandırılması için de, ekranda CrystalClear 4K UHD çözünürlük (3840 x 2160) ve geniş görüntüleme açısı bulunuyor. Dahili hoparlörler ise görselleri, müthiş bir ses ile tamamlıyor.

 

pic5 klein

Açılır webcam’e sahip ekran:

 

Ofisin içindeki güvenliği geliştirmenin harika bir yolu olan,  27 inçlik 272B7QPTKEB Quad HD ekran, kamera korsanlarının hayatını zorlaştırıyor. Modeldeki webcam, ihtiyaç duyulduğunda açılıyor, diğer zamanlarda ise ekranın çerçevesinde saklı duruyor – bu da güvenlik ihlali için olası bir gözetleme deliğini engellemiş oluyor. Üstelik güç tüketimini de en aza indirmek için (%80’e kadar tasarruf mümkün), ekranda masa başında birinin bulunup bulunmadığını algılayarak kullanıcı ekran başından uzaklaşırsa otomatik olarak ekranın parlaklığını azaltan Philips PowerSensor teknolojisi de bulunuyor.

pic6 klein

Tek kablolu bağlantı:

 

MMD, profesyonel düzeyde bağlantı için, 25 inçlik 258B6QUEB ekranı en yeni nesil C Tipi USB kenetleme istasyonu işlevselliği ile sunuyor. Ekranın tek kablolu kolay bağlantısı sayesinde,  kullanıcılar monitörlerini herhangi bir C Tipi USB uyumlu diz üstü bilgisayar için kenetleme istasyonu olarak kullanabiliyorlar. Monitör, görsel ve ses içeriğini tek bir kablo ile alıyor ve aynı zamanda da bağlı durumdaki diz üstü bilgisayarı şarj ediyor. Üstelik yine bu C Tipi USB kablo bağlantısı sayesinde bütün çevre birimleri de monitöre bağlanabiliyor ve diz üstü bilgisayar tarafından kullanabiliyorlar.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler