Cuma, Nisan 26, 2024

Monster Hunter Rise 3.0 Güncellemesi ile Oyun Sonu Ekleniyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Capcom, yeni bir canlı yayında Monster Hunter Rise‘ın 3.0 güncellemesi ile nihayet hikayenin son vereceğini açıkladı.

3.0 güncellemesi 27 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacak. Ek olarak Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin’den yeni bir fragman paylaştı.

Monster Hunter Rise 1 1280x720 1

Monster Hunter Rise’ın 3.0’daki en büyük güncelleme yeni bir son eklemesidir. Oyuncular sonunda oyunun son canavarı olan Thunder Serpent Narwa, Wind Serpent Ibushi ile buluştuğunda ne olacağını görebilirler. Capcom, hikayeyi bozmamak için burada detayları sınırladı. Ancak Avcılar, giriş yaptıklarında yeni bir görev alabilecekler.

3.0 güncellemesi ayrıca Monster Hunter Generations : Ultimate’ın amiral gemisi canavarının yeni bir çeşidi olan Crimson Glow Valstrax’ı da ekliyor. Oyuncular ayrıca 3.0 güncellemesinin bir parçası olarak Apex Zinogre’yi de alabilecekler.

Yeni canavarlar ve hikaye içeriğe ek olarak, güncelleme 3.0 yeni patron savaş arenası ekleyecek. Oyuncular ayrıca yeni silahlar, zırhlar ve diğer öğeleri de toplayabilecek. Capcom, güncellemenin yanı sıra yeni Hunter sesleri, çıkartmalar ve pozlar da dahil olmak üzere bazı ücretli, kozmetik DLC’ler ekleyecek.

Harici olarak Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin 9 Temmuz 2021 tarihinde Nintendo Switch ve PC platformları çıkış yapacak. Aşağıdan videosuna göz atabilirsiniz.

Monster Hunter Rise Versiyon 3.0 Güncellemesi

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Yeni Fragman

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler