Salı, Ekim 15, 2024

Mortal Kombat 1 Ne Zaman Çıkacak? Yenilikler Belli mi?

Dövüş oyunlarının lokomotifi olarak görülen Mortal Kombat için beklediğimiz an geldi. Serinin yeni oyunu Mortal Kombat 1 duyuruldu. Yapım uzun süredir bekleniyordu ve açıkçası oyunda isimlendirmeden tutun yeni karakterlere kadar merak edilen birçok nokta vardı.

Tüm sorular cevap bulmadı evet ama oyun için yayınlanan ilk video ile beraber birçok sorunun cevap bulduğunu da görmüş olduk. Hemen yayınlanan ilk fragmandan ve bildiğimiz kadarıyla oyunda nelerin değiştiğinden bir söz edelim.

Mortal Kombat 1 ile Yeni Bir Döneme Hazır Olun

Yeni oyun tamamen yeni bir Mortal Kombat evreninde geçecek. Ateş tanrısı Liu Kang tarafından oluşturulmuş yeni bir dünyada, çok daha iyi bir atmosferde oyunu yaşayacağız. Yapımda karakterlerin de yenilendiğini görmek mümkün olacak.

Videodan anladığımız, mevcut olan karakterlerin de oyunda yer alacağı. Kitana, Raiden, Sub-Zero, Liu Kang, Shang Tsung, Mileena ve Scorpion karakterlerini net olarak görüyoruz. Ama şu var ki bu karakterlerin de oyunu severler için bir hayli değişik geleceğini söylemek lazım. Zira karakterler, yeniden modellenmiş olarak karşımıza çıkacak ve aslında bakarsanız, çok daha gerçekçi ifadelere sahip olacaklar.

BENZER:  PlayStation Plus Extra ve Premium Eylül Oyunları Belli Oldu!

Mortal Kombat 1 2 - PC Hocası Mortal Kombat 1 3 1 - PC Hocası Mortal Kombat 1 4 - PC Hocası Mortal Kombat 1 5 - PC Hocası Mortal Kombat 1 6 - PC Hocası

Bunun dışında yepyeni karakterleri de göreceğiz ama dediğimiz gibi bunun için biraz daha fazla detayın verilmesi gerekiyor.

Gelelim videoda gördüklerimize. Liu Kang tarafından oluşturulmuş olan yeni evrende geçecek oyun, her zamankinden biraz daha fazla aksiyon ve vahşete ev sahipliği yapacak. Yeni oyunda, oyun sonu fatalityleri çok daha acımasız olacak gibi duruyor. Videoda bunun için birkaç örneğe yer verilmiş.

Mortal Kombat 1 Ne Zaman Çıkıyor?

Gelelim oyunun ne zaman çıkış yapacağına. Biraz daha detaylı tanıtımını beklediğimiz ve oyun içinden yeni ögelerin paylaşılacağını düşündüğümüz yapım, 19 Eylül 2023 itibariyle satışa sunulacak. Oyun PS5, Xbos Series X, PC ve Nintendo Switch için gelecek.

Mortal Kombat 1 7 - PC Hocası Mortal Kombat 1

Fiyatlar konusunda da bilgiler verelim. Fiyatlandırma için de hemen aşağı bir liste ekliyor olacağım.

  • Standart sürüm: 69,99 dolar
  • Premium Sürüm: 109,99 dolar
  • Kombat Sürüm: 249,99 dolar

Şimdilik oyun için vereceğimiz bilgiler bunlar. Oyunun sayfasını da hemen şuraya ekliyorum.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler