Perşembe, Nisan 18, 2024

Mortal Kombat 11 Ultimate Ön Siparişe Sunuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

10 yıllık bir durgunluktan sonra (oynanabilir bir dövüşçü olarak) Rain, 17 Kasım’da Kombat Pack 2 aracılığıyla Mortal Kombat 11‘in kadrosuna katıldı.

Geliştiricileri NetherRealm Studios bugün, Kombat Pack 2 DLC savaşçılarından biri olan Rain için ilk tam oyun fragmanını yayınladı.

maxresdefault 15

Mortal Kombat 11 Ultimate Rain trailer

Mileena ve Rambo’yu da içeren yeni DLC paketi, yeni hepsi bir arada oyun Mortal Kombat 11 Ultimate ile birlikte 17 Kasım’da yayınlanacak.

Rain’in en sinir bozucu yeteneği, saldırılar ve menzilli saldırılar doğrudan geçerken suya döndüğü savunmasıdır. Hücumda bu silaha katar denir ve düşmanı zor yolu bulduğu için aslında üç bıçağı vardır. Rain’in ölümcüllüğü: Sudan yapılmış olmasına rağmen, Kahn’ı dörde bölen ve Rain’in muzaffer bir şekilde sergilediği gözlerini fırlatan dönen bir testere bıçağı çağırır.

Rain, son olarak PlayStation 3 ve Xbox 360’ta 2011 yeniden başlatılan Mortal Kombat’ta oynanabiliyordu. Geçen hafta Mileena ve özel konuk yıldız Rambo ile birlikte oyuna gelen Kombat Pack 2 karakterleri olarak ortaya çıktı.

Fiyat listesi

Mortal Kombat 11 Ultimate: 59,99 dolar

Kombat Pack 2: 14,99 dolar

Mortal Kombat 11 Ultimate PS Store: 399,00 TL

Mortal Kombat 11 Ultimate Xbox Store: 399,00 TL

Mortal Kombat 11 Ultimate Steam: 102,00 TL

Kombat Pack 2 PS Store: 109,00 TL

Kombat Pack 2 Steam: 25,00 TL

Mortal Kombat 11 Ultimate içeriği neler?

Definitive Mortal Kombat 11 Experience – Oyuncuları, destansı Mortal Kombat destanını devam ettiren ve 37 oynanabilir karakterin tam kadrosuyla birlikte, zamanın sınırlarını zorlayan bir maceraya götüren, eleştirmenlerce beğenilen iki hikaye.

Kombat Pack 2 –Kitana’nın hibrit Eden ve Tarkatan klonu olan yeni eklenen dövüşçüler Mileena; Asil Edeniyen yarı tanrı Rain; ve aktör Sylvester Stallone’un sesine ve benzerliğine sahip ikonik Özel Kuvvetler askeri Rambo.

Mortal Kombat 11: Aftermath Expansion – Franchise-first story genişletmesi, üç oynanabilir karakter (Fujin, Sheeva, RoboCop) ve 10 ek karakter görünümü.

Kombat Pack 1 – Altı oynanabilir karakter (Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, The Joker, Terminator T-800, Spawn) ve 25 ek karakter görünümü.

Mortal Kombat 11 – Story, Custom Character Variation System, Stage Fatalities, Friendships, Online, Towers of Time, Tutorial, Krypt, Kombat League ve sahneye geri dönen ve yeni katılan dövüşçülerden oluşan kadrosu dahil olmak üzere tüm oyuncular için birden fazla özellik ve mod ile paketlendi -Hepsi yıkıcı derecede acımasız sinematik görseller sergileyen benzersiz Ölümler ile donatılmış ilk savaşçılar.

PS5 Upgrade Available – 4K dinamik çözünürlük, gelişmiş görseller, iyileştirilmiş yükleme süreleri ve belirli modlar için nesiller arası konsol uyumluluğu sunar. Mortal Kombat 11 ve Mortal Kombat 11 Ultimate sahipleri ve PS4 ve PS4 Pro’daki yeni alıcılar, Mortal Kombat 11 Ultimate lansmanı ile birlikte sunulan oyunlarının PS5 sürümüne ücretsiz yükseltmeye de erişebilirler.

Xbox Series X|S Smart Delivery Enabled – 4K dinamik çözünürlük, gelişmiş görseller, iyileştirilmiş yükleme süreleri ve belirli modlar için nesiller arası konsol uyumluluğu sağlar. Ek olarak, Mortal Kombat 11 sahipleri ve Xbox One konsollarındaki yeni alıcılar, Mortal Kombat 11 Ultimate lansmanı ile birlikte mevcut olan Xbox Series X | S’de ücretsiz güncellemelere erişebilecekler.

Krossplay Support – PS5, PS4, Xbox Series X | S ve Xbox One oyuncularının belirli modlarda çapraz platformlarda diğer oyunculara karşı savaşmasına izin verir.

Yeni karakter oynanış video

Kombat Pack 2 fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler