Cuma, Mart 29, 2024

Motorola Frontier 22 Hakkında Sızıntılar Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aralık ayında Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un 200MP çözünürlüğündeki ISOCELL HP1 kamera sensörünü kullanan ve Snapdragon 8 Gen 1 Plus yonga setinden güç alan bir Motorola amiral gemisi hakkında bir takım söylenti internette dolanıyordu ve nihayet akıllı telefona dair ilk bilgiler internete sızmaya başladı. WinFuture ekibi, Motorola Frontier 22’nin önemli özelliklerini ve görüntülerini paylaştılar.

Motorola Frontier 22 teknik özellikleri neler olacak?

Motorola Frontier 22, iddia edildiği gibi 200MP çözünürlüğünde ana kamera ve diğer lensler için büyük bir kamera kümesine ev sahipliği edecek. Ana kameranın OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) desteğine sahip olduğu ve 50MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 2x optik yakınlaştırma yapabilen 12MP çözünürlüğündeki telefoto lens ile birlikte geleceği söyleniyor.

Ekran Resmi 2022 01 26 20.58.00
Motorola Frontier 22 Hakkında Sızıntılar Ortaya Çıktı! 2

Ön tarafa geldiğimizde 144Hz yenileme hızına sahip kavislere sahip 6.67 inçlik bir pOLED ekran bulunuyor ve ekranın tam ortasında nokta çentik tasarımı içerisinde 60MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor.

Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alan akıllı telefon 8GB ve 12GB olmak üzere iki RAM yapılandırmasına ve 128GB ile 256GB olmak üzere iki farklı depolama alanı yapılandırmasına sahip olacak.

Minimum 30W ve maksimum 50W arasında değişen hızlarda 125W kablolu ve kablosuz şarj desteğine sahip 4.500 mAh kapasiteye sahip bataryadan enerji alacak. Yazılım tarafına geçecek olursak Android 12 işletim sistemine sahip akıllı telefon şirketin MyUX arayüzünü çalıştıracak.

Motorola Frontier ve/veya Motorola Frontier 22’nin bu yaz döneminde Temmuz ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor fakat fiyatlandırma ve diğer ayrıntılar henüz mevcut değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler