Cumartesi, Nisan 20, 2024

Motorola G Pure Fotoğrafları ve Teknik Detayları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji üreticilerinden Motorola’nın önümüzdeki aylarda piyasaya bir kaç adet yeni cihaz sürmesini bekliyoruz. Şirket, internette ki mevcut sızıntılara dayanarak yüksek olasılıkla gerçekleştireceği ilk lansmanda Moto G Pure ve Moto E40 adında iki cihaz piyasaya sürecek ve bu cihazlarla ilgili görseller internete sızdırıldı.

Amiral gemisi olarak adlandırılan Moto G Pure ile başlayalım. Evan Blass tarafından elde ettiğimiz istihbaratlar neticesinde cihaz hakkında görsellere sahip olduk. Sızan görsel bir pazarlama afişi ve afişte cihazın hem ön hem de arka tarafını net bir biçimde görüyoruz, bunun haricinde afiş bize cihazın ultra geniş bir ekran ve iki gün boyunca dayanan bir batarya ile geleceğini vurguluyor.

moto g pure
Motorola G Pure Fotoğrafları ve Teknik Detayları Sızdırıldı! 3

Moto G Pure modelinin ana varyantı 4 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile Helio G25 yonga setini veya belki de P22’yi sunması bekleniyor. Kameralar için, G Pure, önde 5MP çözünürlüğünde özçekim, muhtemelen 48MP ana snapper ve arka tarafta 2MP derinlik sensörünü barındıracak. 6.5 inçlik bir AMOLED ekran olacağı da yine iddiaların arasında.

image 1
Motorola G Pure Fotoğrafları ve Teknik Detayları Sızdırıldı! 4

10W hızında şarj teknolojisine sahip 4.000 mAh batarya, oldukça kalın 10.1 mm’lik kasanın içerisinde yer alıyor, iddiaya göre birinci sınıf bir alüminyum çerçeveden üretildi, ancak büyük olasılıkla plastik bir sırttan oluşuyor. Diğer özellikler arasında USB Type-C ve 3,5 mm jak girişi yer alıyor Moto G Pure’un Ekim ayının ikinci haftasında 300-350 dolarlık fiyat etiketi aralığında bir fiyat etiketi ile tanıtılması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler