Salı, Nisan 23, 2024

Motorola’nın Yeni Giriş Seviyesi Telefonunun Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç yıl önce Lenovo tarafından satın alınan Motorola’nın yeni giriş seviyesi telefonu olacak olan Moto E6 model isimli telefonun teknik özellikleri ortaya çıktı.

Lenovo tarafından üretilecek olan Moto E6 model isimli telefon uygun fiyatıyla ve giriş seviyesi için uygun özellikleriyle birlikte bir telefondan fazla bir şey beklemeyen kullanıcıların oldukça ilgisini çekecek.

Moto E6 Telefonun Teknik Özellikleri

Kod adı “surfna” olan akıllı telefonun ekranı 5.45 inç boyutunda ve 1440 x 720 çözünürlüğünde. Ekran boyutuna göre çözünürlüğü biraz düşük olsa da giriş seviyesi telefon beklentisi olan kişileri memnun edecektir. Ayrıca bu çözünürlük sayesinde pili daha uzun süre gidebilecek.

Cihaz içersinde Qualcomm tarafından üretilen 8 çekirdekli Snapdragon 430 yonga seti bulunuyor. Bu yonga setinin içersinde Adreno 505 grafik birimi bulunuyor. 28 nm fabrikasyon sürecinde üretilen bu yonga setinin içersinde LTE Cat 4 anteni bulunuyor.

Motorolanın Yeni Giriş Seviyesi Telefonunun Özellikleri Ortaya Çıktı 2 PCH

Cihazın arka tarafında 13 MP çözünürlüğünde f/2.0 diyafram açıklığına sahip Samsung ISOCELL S5K3L6 model lens bulunuyor. Cihazın ön tarafında ise 5 MP çözünürlüğünde f/2.0 diyafram açıklığına sahip Samsung ISOCELL S5K5E9 model sensör bulunuyor.

16 GB ve 32 GB depolama alanı seçeneğiyle gelecek olan telefonda 2 GB bellek bulunuyor. Cihazda kullanılacak bataryanın değeri bilinmiyor. Önceki model olan Moto E5’de ise 4000 mAh batarya bulunuyordu.

Önceki model olan Moto E5 geçen sene Nisan ayında tanıtılmıştı. Bu cihazın ise ne zaman tanıtılıp hangi fiyatla çıkacağı ise bilinmiyor.

Sizce Moto E6 Telefonun özellikleri giriş seviyesi telefon için yeterli mi? Fikirlerinizi yorum olarak belirtin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler