Cumartesi, Nisan 20, 2024

Mount and Blade II: Bannerlord Güncellemesi Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirilmesi yıllar yıllar süren başarılı orta çağ temalı oyun Mount and Blade II: Bannerlord, uzun bir süredir oyuncuların gözde oyunları arasında.

Oyun yayınlandı ve çoktan ünlü modlar eklenmeye başladı ama bir yandan da geliştirme ve zenginleştirme aşaması devam ediyor.

Yapım sürekli güncelleme alıyor. Eksikler ortadan kalkıyor, hatalar düzenleniyor ve talep edilen değişiklikler de vurgulanıyor. Yine böyle bir güncellemenin daha haberi verilmiş durumda.

Mount and Blade II: Bannerlord önemli bir güncelleme alıyor

7.büyük güncelleme olarak isimlendirilen bu sürümde, oyuna adeta renk geliyor diyebilirim. Önce basit yenilikten başlayalım. En basit değişiklik online moda eklenen yeni düello seçeneği. Oyuncuların birebir olarak düello yapmasına fırsat verecek güzel bir düzenleme yapılmış.

Fakat bu basit kalıyor. Çünkü güncellemenin asıl getirisi haritada yapılan değişiklikler. Artık savaştığınız topraklar tek düze topraklar olmayacak. Savaş haritaları değişecek. Hemen; “Zaten savaşılan her yerin zemini aynı değildi ki” diyebilirsiniz. Evet tüm zeminler aynı değil ama çeşit çok azdı.

Bir süre sonra kaçınılmaz olarak sürekli aynı zeminlerde savaşıyordunuz. Güncelleme sonrasında ise oyunun tüm haritasında bir bölgelendirme çalışması yapılıyor. Yani harita bölgelere ayrılıyor ve bölgelerin özelliklerine göre savaş haritaları da sürekli olarak güncelleniyor. Bu da savaş zeminlerinin sürekli yenilenmesini sağlamakta.

Mount and Blade II: Bannerlord

Bu önemli değişikliğin dışında Bannerlord güncellemesi ile yapay zeka konusunda da iyileştirmeler ve düzenlemeler yapılıyor. Ayrıca güncelleme tam anlamıyla DLSS desteğinin de gelmesini sağlayacak.

Önemli yenilikler ve sayamadığımız kadar düzenleme sunacak güncelleme ne zaman yayınlanacak açıklanmadı ama kısa sürede dağıtım başlayacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler