Perşembe, Nisan 25, 2024

MSI İki Farklı RTX 2060 Ekran Kartı Serisini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz hafta NVIDIA GeForce Keynote etkinliğinde RTX 2060 ekran kartları duyurulmuş ve NVIDIA’dan Adaptive Sync desteği gibi yenilikler açıklanmıştı. Şimdi ise partner firmaların yeni RTX 2060 sürümleri birer birer piyasadaki yerini almaya başladı. İlk olarak MSI RTX 2060 Gaming Z ve RTX 2060 Ventus modellerinin tanıtımları gerçekleştirildi.

Her iki kart da çift fanlı yapısı ile birlikte gelirken, Ventus modeli biraz daha soğuk metal tasarımına sahip. Ayrıca her iki kart da oldukça yakışıklı görünmüyor mu?

MSI takipçilerden ve satın alan kullanıcılardan gelen bildirimleri dikkate alan bir firma. Zira ülkemizde de bu anlamda oldukça başarılı çalışmalar yaptıklarını söylemek mümkün. Nitekim yeni ekran kartı serileri de RGB aydınlatmaları, etkili soğutma performansları ve vaat ettikleri değerler ile son kullanıcıları yine memnun etmeyi başaracak gibi.

MSI RTX 2060 Gaming Z

Serinin son kartlarından olan MSI RTX 2060 Gaming Z ve Ventus modelleri için de aynı detayları paylaşmak mümkün. Zira selef modellerinin tasarımlarından çok büyük değişiklikleri olmamasına karşın, ülkemizde özellikle Gaming Z modeli çokça tercih edilecek gibi duruyor.

Zira RTX 2060 Gaming Z estetik tasarımı, her oyunu Ultra ayarlarda oynayabileceğiniz varyantlarını uygun fiyata sunabilecek. Kartın üzerinde TORX 3.0 fanlar yer alırken, geleneksel alıştığımız fanların aksine gelişmiş teknolojisi daha verimli ve daha etkili soğutma sunuyor. Ayrıca Zero Frozr teknolojisi de fan gürültüsünü ortadan kaldırmak ve kartı düşük sıcaklıklarda tutmak amacı ile geri getirildi.

Henüz kartların saat hızları CES 2019 etkinliğinde açıklanmadığı gibi, yakın zaman içerisinde MSI’ın web sitesi üzerinden de erişebiliyor olacağız.

RTX 2060 Gaming Z Teknik Detaylar

  • 6 GB GDDR6 Bellek
  • 192 bit Bellek Veri Yolu
  • 3x DisplayPort ve 1x HDMI
  • TORX 3.0 Fanlar

MSI RTX 2060 Gaming Z 003

MSI RTX 2060 Gaming Z 002

MSI RTX 2060 Gaming Z

MSI RTX 2060 Gaming Z 004

MSI RTX 2060 Ventus

İlginçtir Ventus modeli bana daha çekici ve cool geliyor. Tasarımdan kaynaklanıyor olsa gerek. Böyle daha kaslı yapılarda olan ürünleri daha çok tercih ediyorum sanırım. RTX 2060 Ventus modeli de bu segmente girebilir. Bu kart üzerinde ise TORX 2.0 fanlar yer alırken, doğrudan temaslı ısı boruları ile düzgün bir soğutma performansı vaat ediyor. Zira Ventus, Gaming Z’ye göre daha ucuz fiyattan satılabilir.

Yine bu kart ile alakalı da saat hızları henüz paylaşılmadı. Ancak detayları eklemeye ve bu sayfadan konuyu güncellemeye devam edeceğiz. Merak ettiğiniz detaylar veya aklınıza takılanlar varsa, aşağıdaki yorum bölümünden sorularınızı iletebilirsiniz.

RTX 2060 Ventus Teknik Detaylar

  • 6 GB GDDR6 Bellek
  • 192 bit Bellek Veri Yolu
  • 3x DisplayPort ve 1x HDMI
  • TORX 2.0 Fanlar
  • RGB Desteği

MSI RTX 2060 Ventus Ekran Karti

MSI RTX 2060 Ventus Ekran Karti 002

MSI RTX 2060 Ventus Ekran Karti 003

MSI RTX 2060 Ventus Ekran Karti 004

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler